Stargate Worlds in problemen?

Eind 2008 is niet gehaald als releaseperiode voor Stargate Worlds en mogelijk wordt het helemaal niets meer met deze game.

Vorig jaar ging al het gerucht rond dat de werknemers van ontwikkelaar Cheyenne Mountain Entertainment onbetaald hun werk deden en onlangs is daarbij gekomen dat een datacentrum een aanklacht heeft ingediend vanwege onbetaalde rekeningen. Dat zijn geen goede tekenen…

Stargate Worlds logo

Stap door willekeurige Stargates en ontdek het universum in de MMORPG Stargate Worlds. Meld je aan bij de goedgezinde SGC of de kwaadwillende System Lords en neem het op geselecteerde werelden tegen elkaar op om deze planeten in handen te krijgen en verborgen content voor je te winnen. Soms zul je echter tijdelijke bondgenootschappen aan moeten gaan, om grotere dreigingen, zoals de Ori, het hoofd te bieden. Vechten kan in squads van geselecteerde spelers en als je solo wilt gaan, dan staan bots aan je zijde. Maar waarom vechten, als je ook als diplomaat, wetenschapper of archeoloog te werk kunt gaan?

  1.   
    Jadaaaagggg's avatar

    JAMMER… leek me wel gaafachtig

  2.   
    Maotes's avatar

    ”Gaafachtig”.. euuh… ja. Vind ik ook!

    Verder vind ik het wel heel erg slecht geregeld van het bedrijf.

  3.   
    Kilerden's avatar

    😥 had me pasgeleden nog ingeschreven op de beta 😛
    leek me wel wreed. maar het zacht er zowiezo niet echt super uit.

  4.   
    AKA_The_Creator's avatar

    Games gebaseerd op een reeks op tv vind ik meestal zeer teleurstellen, zorgtdeze voorde verandering?

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    AKA_The_Creator schreef, "Games gebaseerd op een reeks op tv vind ik meestal zeer teleurstellen, zorgtdeze voorde verandering?"

    Als je het nieuwsbericht gelezen zou hebben, dan niet. De ontwikkelaar zit nog al in de financiële problemen. 😉

  6.   
    Deadstriker's avatar

    Dit is gewoon treurig, eerst was Stargate The Alliance in de maakt maar die werd gecanceld en nu raakt Stargate Worlds in de problemen.. hopelijk komen ze er nog goed boven op anders word het helemaal niks meer met stargate games. 😥

  7.   
    Tadao's avatar

    volgens amerikaanse ‘deskundigen’ is de credit crunch volgend jaar voorbij,als da zou kloppen,isser dan nog hoop voor di spel? 😛

  8.   
    R1chardTM's avatar

    Tsuneo schreef, "volgens amerikaanse ‘deskundigen’ is de credit crunch volgend jaar voorbij,als da zou kloppen,isser dan nog hoop voor di spel? :P"

    Dan zouden ze uitstel van betaling en een grote lening kunnen aanvragen, maar of dat genoeg is weet ik niet. Het gaat denk ik om veel geld, dus het gaat in ieder geval moeilijk worden.

  9.   
    hahalol's avatar

    Ik hoop dat het ze lukt, want ik zit echt uit te kijken naar dit spel.