Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Grand Theft Auto: Chinatown Wars Rampage Trailer

Na zo ongeveer alle consoles behalve de Nintendo DS en de Wii aan te hebben gedaan, verschijnt Grand Theft Auto nu ook voor de Nintendo DS. Het spel, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars, speelt zich af in Liberty City en bevat naast een nieuwe engine ook nieuwe characters. Uiteraard ben je, zoals bij alle Grand Theft Auto games het geval is, zo vrij mogelijk in wat je doet en laat. Verwacht een open wereld, wisselende weer- en verkeerspatronen, een volwassen verhaallijn, meer dan 70 missies, meer dan 20 uur aan speeltijd, het klassieke top-down perspectief en mini-games om met je stylus uit te voeren.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars zal 20 maart verschijnen voor de Nintendo DS. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Ziet er zoo slecht uit vergeleken met de PSP versies van GTA. Mijn zusje heeft een DS, maar ik ben er niet echt fan van. ๐Ÿ˜ณ Geef mij maar mooie graphics! ๐Ÿ˜‰

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Ook wel erg dom om dit qua graphics te vergelijken. Daar moet de DS het natuurlijk niet van hebben. De gameplay schijnt super te zijn en de eerste reviews zijn echt ontzettend positief. Deze lijkt me juist erg vet. 8)

 3.   
  GENERAL_DS's avatar

  ps3 gek schreef, "Ziet er zoo slecht uit vergeleken met de PSP versies van GTA. Mijn zusje heeft een DS, maar ik ben er niet echt fan van. ๐Ÿ˜ณ Geef mij maar mooie graphics! ๐Ÿ˜‰ "

  geef mij ook maar mooie graphics ๐Ÿ˜›

 4.   
  ps3 gek's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Ook wel erg dom om dit qua graphics te vergelijken. Daar moet de DS het natuurlijk niet van hebben. De gameplay schijnt super te zijn en de eerste reviews zijn echt ontzettend positief. Deze lijkt me juist erg vet. 8) "

  Ik geef je toch gelijk. ๐Ÿ˜› Het camera standpunt is eigenlijik best gaaf. Maar wanneer ik moet kiezen tussen GTA op de PSP of GTA op DS dan kies ik voor PSP. ๐Ÿ˜ณ

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Ik heb ‘m nu een dag en ben al een redelijk eind gekomen in het spel. Ik moet zeggen dat ’t toch best knap gedaan is van Rockstar om een GTA van deze kwaliteit uit te brengen op de DS. Het speelt best lekker weg: het autorijden is, wanneer je snel ergens moet zijn, niet al te denderend, maar verder zit ’t met het schieten etc. wel goed. Ook de minigames bij het stelen van een auto (met een schroevendraaier in het sleutelcontact porren, hotwiren en zelfs cijfercodes kraken) zijn erg leuk.

 6.   
  Tadao's avatar

  EINDELIJK,ik heb die 2d rampages echt gemist! ik kan niet w8en tottie uit is,btw,zijn die junkyards r ook weer? datje een auto plaatst en r een upgrade of wapen komt?

 7.   
  ps3 gek's avatar

  Ruudjee schreef, "Ik heb ‘m nu een dag en ben al een redelijk eind gekomen in het spel. Ik moet zeggen dat ’t toch best knap gedaan is van Rockstar om een GTA van deze kwaliteit uit te brengen op de DS. Het speelt best lekker weg: het autorijden is, wanneer je snel ergens moet zijn, niet al te denderend, maar verder zit ’t met het schieten etc. wel goed. Ook de minigames bij het stelen van een auto (met een schroevendraaier in het sleutelcontact porren, hotwiren en zelfs cijfercodes kraken) zijn erg leuk."

  En hoe kom jij nu al aan deze game die pas 20 maart verschijnt? ๐Ÿ™„

 8.   
  RinusReetRidder's avatar

  Nieuwsgroepen of torrents doen wonderen. ๐Ÿ˜› Maar als de game echt zo goed is ga ik hem zeker gewoon in de winkel kopen. Gewoon top voor Rockstar. ๐Ÿ™‚

 9.   
  Ruudjee's avatar

  ps3 gek schreef, "

  ”Ruudjee” schreef, "Ik heb ‘m nu een dag en ben al een redelijk eind gekomen in het spel. Ik moet zeggen dat ’t toch best knap gedaan is van Rockstar om een GTA van deze kwaliteit uit te brengen op de DS. Het speelt best lekker weg: het autorijden is, wanneer je snel ergens moet zijn, niet al te denderend, maar verder zit ’t met het schieten etc. wel goed. Ook de minigames bij het stelen van een auto (met een schroevendraaier in het sleutelcontact porren, hotwiren en zelfs cijfercodes kraken) zijn erg leuk."

  En hoe kom jij nu al aan deze game die pas 20 maart verschijnt? ๐Ÿ™„ "

  Haha, goed weten waar en hoe je moet zoeken.

 10.   
  TmoomT's avatar

  Oh zo vet. Vanaf volgende week heb ik hem waarschijnlijk ook.

 11.   
  LouisvanGaal's avatar

  Best jammer die die voor de ds is.