Valkyria Chronicles krijgt downloadable content in de lente

Er werd begin dit jaar al eens gesproken over downloadable content (DLC) voor de PlayStation 3-exclusive Valkyria Chronicles en vandaag heeft SEGA officieel laten weten dat de game in de lente voorzien zal worden van extra content.

Als eerste is er de Hard EX-modus. Met deze nieuwe moeilijkheidsgraad kan je de game nogmaals spelen, maar de vijanden zijn nog dodelijker en je kunt geen gebruikmaken van je belangrijkste tank: de Edelweiss. Hierdoor moet je nog meer strategie en inzicht gaan gebruiken om vijanden te verslaan.

Verder komt er een nieuwe missie omtrent Edy, genaamd Enter the Edy Detachment. In deze missie kruip je in de huid van Edy en moet je met een klein team een dorpje redden tegen een overweldigende meerderheid van het Imperiale Leger.

Ten slotte komt er een missie over Selvaria, namelijk Behind Her Blue Flame. Deze missie vindt plaats na de ontsnapping uit de Galliaanse gevechtslinies. Je kruipt in de huid van Johann, een jonge en vriendelijke geniesoldaat, die is ingedeeld bij de troepen van Selvaria. In deze missie sta je aan de kant van de vijand in de oorlog.

Een precieze releasedatum of een eventueel prijskaartje van de extra content werd niet gegeven.

Valkyria Chronicles Valkyria Chronicles is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in Europa aan het begin van de vorige eeuw. Europa is in twee delen opgedeeld in de Empire en de Federation. Tussen deze twee rijken ligt het land Gallia, waar de Empire het in de game op heeft voorzien. Onder leiding van Welkin neem jij het met zijn leger op tegen de grootmachten, om tot de ontdekking te komen dat er een andere kracht aanwezig is: Valkyria.

Lees voor meer informatie over Valkyria Chronicles ook eens onze review!

Valkyria Chronicles is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren