Halo 3, Mass Effect en PGR 4 worden Xbox 360 Classics

Er is goed nieuws voor gamers die nog niet over Halo 3, Mass Effect of Project Gotham Racing 4 beschikken, want Microsoft heeft besloten om de games toe te voegen aan de Xbox 360 Classics-serie. Hierdoor krijgen de games een adviesprijs van €29,99. De nieuwe prijs is al in diverse winkels doorgevoerd, al zijn de games officieel pas vanaf vrijdag een ‘classic’.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Maotes's avatar

  Goed nieuws voor de Xdoos 360 liefhebbers :).

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Heb halo 3 al 😀

 3.   
  Kilerden's avatar

  HALO 3 = pure ownage!!!!

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Mass Effect was een redelijk toffe game, ook al zaten er heel veel bugs in 😛

 5.   
  Serg1337's avatar

  Kilerden schreef, "HALO 3 = pure ownage!!!!"

  nee halo 3 is veel beter dan pure ownage!!! 😆 😀

 6.   
  Ken2BE's avatar

  Moet Halo 3 dan ook maar eens halen 🙄

 7.   
  Kilerden's avatar

  Serg-117″][quote=”Kilerden schreef, "HALO 3 = pure ownage!!!!"

  nee halo 3 is veel beter dan pure ownage!!! 😆 😀 [/quote]

  oke daar heb je gelijk in 🙂