Snowblind Map Pack voor Gears of War 2 aangekondigd

Als je onderhand geen behoefte meer hebt om steeds in dezelfde levels je tegenstanders door midden te zagen in Gears of War 2, kun je aan het einde van deze maand je hart ophalen. Gears of War 2 krijgt er een nieuw map pack bij, genaamd het Snowblind Map Pack.

De bundel zal vier nieuwe mappen beschikbaar maken, waarin je de sneeuw rood kan laten kleuren met je kettingzaag. De mappen zijn: Grindyard, Under Hill, Courtyard en Fuel Depot, een remake van een originele Gears of War-map.

Het map pack wordt op 31 maart verwacht en de prijs zal naar verwachting weer 800 Microsoft Points zijn. Een week eerder, op 24 maart, wordt een grote update verwacht, die onder andere het TrueSkill-matchmaking onder handen zal nemen.

Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  delta62's avatar

  Zeker cool!

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Gaaf eindelijk is een lichte map:P werd dat donkere best wel zat 🙄

 3.   
  Yippiekajee's avatar

  800 vind ik toch wel weer een beetje teveel voor een paar maps. Matchingmaking is wel erg interresant 😀