Wheelman bereikt gouden status

Wheelman, de game van de gelijknamige film, heeft de gouden status bereikt, aldus Midway en Ubisoft. De aankondiging kwam vandaag tijdens een persconferentie, waarin duidelijk werd gemaakt wanneer de game uit zal komen.

Wheelman zal in America al op 24 maart in de winkels liggen en voor Europa zal de game op 27 maart verschijnen. Dit betekent dat we niet lang meer hoeven wachten tot we Hollywood-waardige stunts uit kunnen halen met actie held Vin Diesel.


In Wheelman schittert Vin Diesel als Milo Burik, een undercover agent en tevens bijzonder getalenteerde coureur die in de onderwereld van Barcelona moet infiltreren om informatie te verzamelen over een grote overval. Burik doet zich voor als chauffeur voor allerlei ongure klusjes en je krijgt te maken met corruptie en chaos, terwijl je steeds de lokale politie en rivaliserende bendes een stap voor probeert te blijven.

Verwacht een combinatie tussen free-roaming actie en bloedstollende races in de straten van Barcelona. De game kent verder verschillende special moves, die vrij te spelen zijn door je focus-meter op te vullen. Om dit te bereiken zal je halsbrekende toeren uit moeten halen met diverse voertuigen, maar de speciale acties zijn een grote beloning. Voer een ‘cyclone’ uit, waarbij je je auto 360 graden laat draaien, terwijl je ondertussen je vijanden met precisie onder vuur neemt, of ga voor een ‘air jack’, waarbij je van het ene rijdende voertuig naar het andere springt om zo ineens in een nieuw voertuig er vandoor te gaan. Op deze manier zul je vele filmische Hollywood-actie beleven tijdens het spelen.

Lees meer over Wheelman in onze Fast Forward!

Wheelman verschijnt eind maart voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.
[SCREENSHOTS]

  1.   
    wiebeg's avatar

    Heb hier mijn twijfels over.