Demo The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena nu ook op PSN

Xbox Live users konden al genieten van een demo van de game The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Maar er is nieuws: ook PSN gebruikers kunnen nu met deze demo aan de slag want die staat inmiddels ook op het netwerk van Sony’s PlayStation.

*update: een klein detail is dat de demo alleen via het Amerikaanse netwerk te dowloaden is.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en bevat nieuwe singleplayer content, dat zich voornamelijk afspeelt aan boord van het ruimteschip Dark Athena. Verder is de game voorzien van een uitgebreide online multiplayer en een speciale commentaar modus van de ontwikkelaar.

Assault of Dark Athena bevat naast de nieuwe content, die ongeveer 10 uur aan gameplay oplevert, ook een remake van Escape from Butcher Bay. Hierbij heeft men gebruik gemaakt van een nieuwe game engine, verbeterde AI, levels en gameplay verbeterd en de graphics aangescherpt. Samen met Assault on Dark Athena levert dit een speeltijd op van minstens 20 uur.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt 24 april voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    milbot's avatar

    Zeker dat die demo erop staat, want ik heb hem nog niet gevonden ๐Ÿ™

  2.   
    jacobdb's avatar

    geen pc demo ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

  3.   
    Peter Stout's avatar

    milbot schreef, "Zeker dat die demo erop staat, want ik heb hem nog niet gevonden ๐Ÿ™ "

    Klopt, het blijkt dat hij alleen te downloaden is als je op de Amerikaanse store inlogt.

  4.   
    P.M.'s avatar

    Escape from Butcher Bay is nog steeds een van de betere games van de afgelopen 10 jaar vind ik, dus als dit dezelfde lijn door weet te trekken beloofd dat nog wat.