Call of Duty: World at War DLC voorzien van releasedatum; Xbox 360-demo online

Via dit bericht wisten we al te melden dat er nieuwe downloadable content voor Call of Duty: World at War onderweg was. Wanneer de nieuwe DLC uit zou komen en wat het precies te bieden had, was nog niet bekend, maar daar heeft ontwikkelaar Treyarch verandering in gebracht.

De DLC zal vanaf 19 maart voor de Xbox 360 en PlayStation 3 te downloaden zijn en brengt één zombie- en drie multiplayer levels. De ontwikkelaar zei ook dat er binnenkort nieuws over de PC-versie van het spel naar buiten zal worden gebracht.

Ten slotte is er ook nog een demo van het spel op Xbox Live verschenen. In de demo is de missie “Hard Landing” zowel in de singleplayer- als de co-op modus speelbaar.

Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Wil je alles weten over Call of Duty: World at War? Check dan snel onze review!

Call of Duty: World at War is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Waarom wordtde PC ook niet meteen aangekondigd. Kunnen ze het niet gewoon gelijk met de console releasen. 🙁 Ik weet nog dat ik vroeger altijd Test Drive Unlimited speelde, voor die game had je bijna elke twee weken nieuwe DLC voor de console, maar er werd nooit wat voor de PC uitgebracht. Pas na 2 jaar een veel zeuren van de community brachten ze dan eindelijk een car pack uit waar de meeste van de console auto’s in zaten. Ook bij Burnout Paradise op de PC wordt nog steeds geen DLC uitgebracht. De console heeft alweer 3 vette nieuwe car packs gehad sinds de releas van Burnout Paradise The Ultimate Box en de PC heeft er nog geen één gehad. 😡

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ja heb ik net gezien op Gamespot ik kijk vooral uit naar die nieuwe Zombie map want dat is veel beter uitgewerkt dan de eerste.

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  ik vind het best wel stom dat ze steeds meer met zombies enzo gaan doen… dat hoort gewoon niet bij de cod serie 😮

 4.   
  JayRoen O’neal's avatar

  ®uben schreef, "ik vind het best wel stom dat ze steeds meer met zombies enzo gaan doen… dat hoort gewoon niet bij de cod serie 😮 "

  Ik vind het wel grappig, ongestoord knallen als rambo

 5.   
  Alias's avatar

  ®uben schreef, "ik vind het best wel stom dat ze steeds meer met zombies enzo gaan doen… dat hoort gewoon niet bij de cod serie 😮 "

  Ik vind het anders een leuke toevoeging voor CoD en waarom zouden ze niet met iets nieuws mogen komen omdat jij het toevallig niet bij de serie vind passen? Als je het niks vind speel je de zombie mode toch gewoon niet. Je bent niet verplicht tot spelen. 😉

 6.   
  JayRoen O’neal's avatar

  Je bent niet verplicht tot spelen. 😉

  Mooi gesproken!

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  et is nu 19 maart.. en hijs er nog nieXD