Nieuwe DLC voor Fable II in aantocht

In het begin van dit jaar werd Fable II voorzien van de eerste downloadable content, genaamd Knothole Island. Ontwikkelaar Lionhead laat het hier niet bij zitten, want vandaag is bekend geworden dat er nieuwe DLC in aantocht is. Wat de DLC precies gaat brengen en wanneer deze uit gaat komen, is nog niet bekend, maar in de aankomende weken zal er meer informatie over worden vrijgegeven.


Fable II bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het origineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable II is weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Lees voor meer informatie over Fable II ook eens onze review!

Fable II is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Serg1337's avatar

  ben benieuwd ๐Ÿ˜€ … en hopen dat het een gratis DLC word ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜›

 2.   
  craz's avatar

  Er wordt net gezegt er kom mis Fable 3 ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  R1chardTM's avatar

  Serg-117″]ben benieuwd ๐Ÿ˜€ … en hopen dat het een gratis DLC word ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜› [/quote]

  Ik zal er niet op rekenen, want is er een groot team met de ontwikkeling bezig. Er moet dus iets aan verdiend worden lijkt me.

  [quote=”yagamer schreef, "Er wordt net gezegt er kom mis Fable 3 ๐Ÿ˜ฎ "

  Ja, maar dat is een gerucht en Lionhead kan best met beide bezig zijn hoor. ๐Ÿ˜†

 4.   
  Serg1337's avatar

  R1chard schreef, "

  ”Serg-117″ schreef, "ben benieuwd ๐Ÿ˜€ … en hopen dat het een gratis DLC word ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜› "

  Ik zal er niet op rekenen, want is er een groot team met de ontwikkeling bezig. Er moet dus iets aan verdiend worden lijkt me.

  yagamer schreef, ".."

  Ja, maar dat is een gerucht en Lionhead kan best met beide bezig zijn hoor. ๐Ÿ˜† "

  hmmm… ja dat is ook waar =

  maarik ben nu wel benieuwd in welke tijd fable 3 zich uit zal spelen? ๐Ÿ˜†