Resident Evil: The Darkside Chronicles officieel aangekondigd met screens

Gisteren werd door het Japanse magazine Famitsu al een nieuwe Resident Evil voor de Wii onthuld, namelijk Resident Evil: The Darkside Chronicles. Vandaag heeft Capcom de game officieel aangekondigd, inclusief tien screenshots.

Het verhaal van Resident Evil: The Darkside Chronicles is gebaseerd op Resident Evil 2 en bevat de populaire personages Leon Kennedy en Claire Redfield. De on-rails gameplay en actieve camera zorgen voor een spannende “Chronicles” survival-ervaring. Net als vorige deel is het een first-person game met extreme shooting gameplay en interactie met de omgeving. Daarnaast wordt het verhaal van Umbrella Chronicles verder uitgebreid en aangevuld.

De game is in co-op te spelen met een vriend, of laat de AI je medespeler besturen. Het nieuwe Evade-systeem zorgt er voor dat je nog intensiever kunt vechten met behulp van de Wii Remote.

Resident Evil: The Darkside Chronicles verschijnt op een nog onbekende datum voor de Wii.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Dy-88's avatar

    wel vet voor de Wii bezitters 😀
    maar jammer dat het geen gameplay screens zijn.. 😡

  2.   
    PaNNa's avatar

    Die screenshot met die dode man op de grond kwam me heel bekend voor van uit het tweede deel. Dacht al dat ik het herkende. 😀 wel zuiverder beeld.

  3.   
    UberProSure's avatar

    zou het nie kopen lijkt me saai 🙁

  4.   
    craz's avatar

    Morgen deel 5 ik kan niet wachten:cry: ga hem gelijk halen 😆

  5.   
    ckerigon's avatar

    HOLY SHINTO 😮 dit ziet er wel erg botergeil uit..