Warhammer Online: Age of Reckoning sluit 63 servers

Sinds de release van Warhammer Online zijn er al zeker 750.000 gebruikers geregistreerd en om al deze spelers een goede spelervaring te geven, zijn er veel servers nodig. Op dit moment zijn er echter nog ongeveer 300.000 actieve gebruikers over en daardoor zijn de servers ook een stuk leger.

Om de servers voller te maken en de kosten te drukken, heeft ontwikkelaar Mythic 63 servers gesloten. De characters op deze servers zijn naar verschillende andere servers overgezet. Op deze website is alle informatie over de gesloten Europese servers te vinden.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Meer over Warhammer Online valt te lezen in onze review!

Warhammer Online: Age of Reckoning is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  jacobdb's avatar

  *HET WOW MONSTER SLACHT WEER EEN MMO AF* 😥

 2.   
  nickykolkie's avatar

  ik speel dat spel niet maar wel jammer voor de mensen die het spelen

 3.   
  R1chardTM's avatar

  jacobdb schreef, "*HET WOW MONSTER SLACHT WEER EEN MMO AF* 😥 "

  Er zijn nog steeds 300.000 actieve spelers dus dat valt ook wel weer mee.

 4.   
  Lode's avatar

  Komt allemaal weer goed. Kijk naar Age of Conan. Iedereen zei dat het dood was, na enkele server merges is het weer top. Veel mensen keren er dan ook naar terug 😉

 5.   
  calkie's avatar

  R1chard schreef, "

  ”jacobdb” schreef, "*HET WOW MONSTER SLACHT WEER EEN MMO AF* 😥 "

  Er zijn nog steeds 300.000 actieve spelers dus dat valt ook wel weer mee."

  maar dat monster is wel geweldig goed .zo goed zelfs dat mijn consolles stof staan te happen