Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Conduit Wii Trailer

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten.

Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 16 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit staat momenteel gepland voor de lente van 2009. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  gaaf! ik wist wel dat the wii beter kon kwa graphics ๐Ÿ™‚

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Het zijn geen betere grafics ๐Ÿ™„ Het is gewoon cartoony ๐Ÿ˜›

 3.   
  Ika Q's avatar

  De graphics zijn niet cartoony, het zijn dit keer echte graphics, maar dan voor de Wii. Niet echt een spektakel, maar ik zie dat het een zeer goede game gaat worden.