Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Red Alert 3: Uprising Yuriko Prime Walkthrough

Red Alert 3: Uprising is een stand-alone expansion voor de PC-versie van Command & Conquer: Red Alert 3. Deze uitbreiding bevat voor elke factie een nieuwe campagne en nieuwe units. Daarnaast kent Red Alert 3: Uprising ook nieuwe acteurs die in geheel nieuwe live-action filmpjes het verhaal vertellen, naast bekende gezichten van de oorspronkelijke cast. Ook komt er een nieuwe game modus bij, namelijk de Commander’s Challenge. Dat zijn 50 unieke uitdagingen met in totaal 9 verschillende tegenstanders, van verschillende herkomst en moeilijkheidsgraad, waar je je in vast kan bijten om te laten zien dat jij de beste bent. Daarnaast bevat de uitbreiding een kleine bonus-campagne, die teruggaat naar de oorsprong van het Japanse rijk en diens commandant Yuriko.

Command & Conquer: Red Alert 3 is verschenen voor de PC en Xbox 360. De uitbreiding Red Alert 3: Uprising verschijnt medio maart voor de PC. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

 1.   
  Machtaman's avatar

  Vliegende Hoofd? Dat vind ik dom doe dan een ruimte schip ofzo. Die straal is wel gruwlijk maar dat hoofd niet. Verder is dit wel leuk . ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 2.   
  nuclearnemo's avatar

  Machtaman schreef, "Vliegende Hoofd? Dat vind ik dom doe dan een ruimte schip ofzo. Die straal is wel gruwlijk maar dat hoofd niet. Verder is dit wel leuk . ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

  Dat hoofd vind ik ook vrij vaag, maar goed….het gaat om het vernietigen, he.

 3.   
  Tadao's avatar

  nuclearnemo schreef, "

  ”Machtaman” schreef, "Vliegende Hoofd? Dat vind ik dom doe dan een ruimte schip ofzo. Die straal is wel gruwlijk maar dat hoofd niet. Verder is dit wel leuk . ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

  Dat hoofd vind ik ook vrij vaag, maar goed….het gaat om het vernietigen, he."

  vergeet niet,t is EALA die t maakt >.< een van de weinige goede dingen die ze toevoegde is de reaper, een unit gebasseerd op de siege crawler concept art van red alert 2 maar das ook gewoon gejat >.< en de expansion is single player gebasseerd, daarom is alles overpowered >.<

 4.   
  smoke imix god's avatar

  ziet er vet uit

 5.   
  meller14's avatar

  het is persoonlijk maar ik vind deze red alert erg kinderlijk.
  ๐Ÿ™ die snoezige robots enz. ๐Ÿ˜›

 6.   
  Tadao's avatar

  ”meller14″ schreef, "het is persoonlijk maar ik vind deze red alert erg kinderlijk.
  ๐Ÿ™ die snoezige robots enz. ๐Ÿ˜› "

  EALA probeert t aantrekkelijk te maken voor kinders daarmee,en met die vrouwen voor de volwassene en tieners XD