Gratis extra vliegtuigen voor Tom Clancy’s H.A.W.X.

Uitgever Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er twee extra vliegtuigen te downloaden zijn voor Tom Clancy’s H.A.W.X. op de consoles. Ter ere van de release van H.A.W.X. stelt Ubisoft de XA-20 en de Saab 35 Draaken beschikbaar. De eerste is een fictief vliegtuig uit de studio’s van Ubisoft en de laatste was een vooraanstaand gevechtsvliegtuig in de vorige eeuw.

Om de vliegtuigen te bemachtigen moet je een aantal eenvoudige stappen ondernemen. Ga vanuit het hoofdmenu naar ‘Extras’ en selecteer aldaar ‘Exclusive content’. Vervolgens dien je je account gegevens in te voeren of een nieuwe account te maken. Als je dit al een keer gedaan hebt is dit niet nog eens nodig. Hierna kun je simpelweg het vliegtuig van je keuze selecteren en zodra je dan je game opnieuw opstart, zal het vliegtuig in je digitale hangar afgeleverd zijn. Voor het tweede vliegtuig herhaal je het proces.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Tom Clancy’s H.A.W.X. is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De PC versie volgt 19 maart.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Ik hoop dat deze ook nog voor de PC versie komen. ๐Ÿ™‚

  2.   
    Sarge's avatar

    Ik zou de demo nog eens moeten downloaden ๐Ÿ™

  3.   
    TmoomT's avatar

    Ik vind er zelf niet veel aan, maar gratis content is altijd welkom. ๐Ÿ™‚

  4.   
    MauriceV's avatar

    Ik vond de demo wel vet, misschien ga ik um wel halen, en als je dan gelijk 2 gratis vliegtuigen kan downloaden is altijd mooi meegenomen ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Xillion schreef, "Ik vond de demo wel vet, misschien ga ik um wel halen, en als je dan gelijk 2 gratis vliegtuigen kan downloaden is altijd mooi meegenomen ๐Ÿ˜‰ "

    ja idd

  6.   
    HertogNL's avatar

    Ben benieuwd naar het spel morgen krijg ik hem, en natuurlijk super fijn met de 2 gratis vliegtuigjes ๐Ÿ™‚

  7.   
    lucasthebest's avatar

    ik vond de demo vet leuk ๐Ÿ˜†