Diverse onaangekondigde muziekgames in ontwikkeling bij Activision

Activision heeft verschillende games voor de Guitar Hero-serie in ontwikkeling. Zo weten we dat onder andere Guitar Hero: Metallica, Guitar Hero: Greatest Hits en Guitar Hero: Modern Hits in aantocht zijn, maar volgens een bron dicht bij Activision heeft het bedrijf nog meer muziekgames in ontwikkeling.

Zo zal er een game rond de hardrockband Van Halen in aantocht zijn. Of dit een nieuwe Guitar Hero-game wordt is niet bekend, maar we weten wel dat het spel rond augustus op de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2 zal verschijnen. Ook zal de game rond november voor de Nintendo Wii in de winkels liggen.

Ook meldt de bron dat Activision een game genaamd Band Hero in ontwikkeling heeft. Hoe de game van de Guitar Hero-serie zal verschillen is niet bekend, maar we weten wel dat het spel in de tweede helft van 2009 zal verschijnen.

Ten slotte schijnt Activision ook bezig te zijn met een nieuwe Guitar Hero-game voor de Nintendo DS. Deze game zal in juni uitkomen. In deze maand staat ook de release van Guitar Hero: Modern Hits in de planning, maar het is niet bekend of men hiermee op Modern Hits doelde of dat er nog een andere game voor de DS zal verschijnen.

  1.   
    jungler's avatar

    ze blijven maar nieuwe games aanvoeren die van activision das goed want somge mensen worden liedjes rap bui 😀

  2.   
    gebruiker50081's avatar

    Er was toch ook iets over Dj Hero??