Nieuwe details omtrent Beatles-game

Vorig jaar maakten we bekend dat er een game aankomt omtrent de Beatles. Onlangs zijn er meer details bekend gemaakt. Zo zal de game The Beatles: Rock Band gaan heten.

De game zal verschijnen voor de Wii, Xbox 360 en PlayStation 3 en er wordt gemikt op een globale release op 9 september van dit jaar. De game zal te besturen zijn met de instrumenten van Rock Band, maar er komt ook een speciaal set met Beatles-instrumenten, die lijken op de echte instrumenten van de vier Engelsmannen.

De losse game zal naar verwachting voor zo’n vijftig euro van eigenaar wisselen en de bundel, met alle instrumenten erbij, gaat voor 200 euro over de toonbank. Bovendien zullen spelers die de game kopen voor de release toegang krijgen tot exclusieve, nog niet nader bepaalde, content.

Ondanks dat de game vanaf de grond opgebouwd wordt en dus niet leunt op Rock Band, is het nog niet duidelijk hoe The Beatles: Rock Band zich zal onderscheiden van de originele game.

The Beatles: Rock Band zal op 9 september verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

  1.   
    GutZilla's avatar

    LOl, lijkt me wel vet…keb alleen rockband niet…:P

  2.   
    nuclearnemo's avatar

    Weet niet of ik daar echt op zit te wachten…..maar ja, ik ben dan ook geen beatles fan he! Maar er zullen vast wel mensen zijn die deze wel leuk alhoewel ik dan wel geloof dat de mensen van die generatie toch minder op de 360, Wii of PS3 zitten dan de mensen van deze generatie.

  3.   
    TheDude's avatar

    Vraag me ook af of dit echt zal aanslaan. Misschien mensen met rock band die nieuwe nummers zoeken, maar ik had liever wat meer van wat vettere bands gezien. Een mooi Dire Straits pack ofzo, hebben veel prima nummers die in een rock band of guitar hero zouden passen.

  4.   
    JonsoN's avatar

    Misschien aantrekkelijk voor mijn opa..