Guitar Hero: Greatest Hits onthuld

Naast de onthulling van Guitar Hero: Modern Hits voor de Nintendo DS is er nog een nieuwe game die Activision officieel heeft aangekondigd, namelijk Guitar Hero: Greatest Hits voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii. De game zal de meest bekende en beruchte nummers bevatten uit Guitar Hero I, II, III en Rocks the 80s. In totaal levert dit 48 master recordings op, online en offline spelmodi zoals Band Career en Battle of the Bands voor 8 spelers. Tevens bevat Guitar Hero: Greatest Hits de Music Studio, GH Tunes en Rock Star Creator, die we eerder al zagen in Guitar Hero World Tour.

In de game zit ook de speciale “Expert+” moeilijkheidsgraad, die ook in Guitar Hero Metallica te vinden is, naast Beginner, Normal, Hard en Expert. Verwacht echter geen nieuwe of aangepaste instrumenten, aangezien dit een stand-alone release is. De locaties waar je kunt spelen variëren van klassieke locaties tot nieuwe plekken, gebaseerd op de diverse ‘wereldwonderen’, zoals de Amazone, poolkappen en de Grand Canyon.

Guitar Hero: Greatest Hits is in ontwikkeling bij Activision’s eigen Beenox Studios in Canada en moet ergens in de zomer verschijnen. Hieronder vind je een gedeeltelijke track-list:

    * Alice in Chains – “Them Bones”
    * Dragonforce – “Through the Fire and Flames”
    * Heart – “Barracuda”
    * Joan Jett and The Blackhearts – “I Love Rock N Roll”
    * Poison – “Nothin’ But A Good Time”
    * Queen – “Killer Queen”
    * Rage Against The Machine – “Killing in the Name”
    * Twisted Sister – “I Wanna Rock”
  1.   
    Rhemme's avatar

    Through the Fire and Flames op Expert+. Naaais

  2.   
    JokerDonny's avatar

    SHIT!!! in de zomer pas!!

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Lovely!

  4.   
    gebruiker50081's avatar

    Trough the fire and flames kon natuurlijk niet missen 😉 Mijn favo nummer op guitar hero 3 🙂

  5.   
    jungler's avatar

    zalig 🙂
    ze kunnen wss werken aan een update zodat je de games van je vorige GH games ook kan spelen op de andere want als je nu eentje wil spelen van op de andere cd is dat een heel gepruts 🙂

  6.   
    Mmore's avatar

    I wanna rock,
    ROCK,
    ROCK,
    ROCK!

    yyeaaaa 🙂
    En Trough the fire and flames is niet te doen op expert, laat staan op expert+.. ik kan bijna alle nummers van GH 3 en 4 op Expert, maar trough the fire and flames.. NEVER! 🙁

  7.   
    delta62's avatar

    Dragonforce – “Through the Fire and Flames

    hè hè, eigenlijk vind ik het een fake nummer 🙂

  8.   
    JonsoN's avatar

    Barracuda.. (8)