Nieuwe screenshots Need for Speed: Shift

Vandaag hebben we weer een setje screenshots binnengekregen van de racegame Need for Speed: Shift. Need for Speed: Shift is een van de vele Need for Speed-games die in ontwikkeling zijn. Electronic Arts heeft voor een geheel nieuwe strategie gekozen en de serie wordt zo met diverse varianten uitgebreid, die allemaal een eigen insteek hebben. Shift wordt de realistische variant. Need for Speed: Shift zal zich richten op de realiteit van racen, de bestuurders Γ©n auto’s zullen zich zo natuurgetrouw als mogelijk gedragen. De ‘underground’-sfeer zal hier ook niet in terug komen. G-krachten, hoofdbewegingen van de coureur en massatraagheid zullen je beeld op de weg beΓ―nvloeden, om het realisme op te krikken. Vrij rondkijken in de auto is ook een optie, waarbij de hele cockpit in 3D is weergegeven.

Need for Speed: Shift komt aankomende herfst uit voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    craz's avatar

    Weer een nieuwe NFS ben benieuwd..

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Ziet er opzich wel redelijk uit. Alleen op screen 6 komen de vlammen uit de bumper. πŸ˜• In plaats van de uitlaten.

  3.   
    Chinook's avatar

    Ik dacht dat ze gingen stoppen met NFS 😳

  4.   
    Teunb's avatar

    Ze gaan cker niet stoppen, ze maken er nu een heleboel tegelijk.. mooie screens alleen tis niet de nfs zoals ik em kende ..

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dit vind ik een schande dat ze van een hardcore arcade race serie opeens zo iets realistisch er van maken πŸ‘Ώ Er zijn nog voldoende andere race-series voor realisme, maar Need for Speed hoort gewoon arcade te zijn 😑 Van mij part mogen ze heel die serie door de wc spoelen en nooit meer naar omkijken als ze toch niks beters kunnen maken πŸ™

  6.   
    Spectorbass's avatar

    Dit wordt volgens mij echt zo’n ‘mosterd na de maaltijd game’. Al die screens ademen een GRID sfeer en dat hebben we inmiddels wel gezien.

  7.   
    ps3 gek's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Dit vind ik een schande dat ze van een hardcore arcade race serie opeens zo iets realistisch er van maken πŸ‘Ώ Er zijn nog voldoende andere race-series voor realisme, maar Need for Speed hoort gewoon arcade te zijn 😑 Van mij part mogen ze heel die serie door de wc spoelen en nooit meer naar omkijken als ze toch niks beters kunnen maken πŸ™ "

    idd. Midnight Club en Burnout konden ze niet aan als arcade-racers. Maar denken ze nu dat deze verkoopt naast Grid en GT5 Prologue. Overigens ziet dit er redelijk mooi uit, maar geloof ik net als bij de screens van DiRT2 niet dat de game er zo uit ziet. Ik weiger deze game alleen al vanwege de naam. 😳

  8.   
    jungler's avatar

    ik wacht op de eerste trailers πŸ˜‰ photoshop kan bijna iedereen πŸ™‚

  9.   
    Machtaman's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Ziet er opzich wel redelijk uit. Alleen op screen 6 komen de vlammen uit de bumper. πŸ˜• In plaats van de uitlaten. "

    Volgensmij is dat Turbo 😳

  10.   
    7lotus94's avatar

    ik vind het ook niets…. de keuze die ze nu gemaakt hebben, als ze 1 NFS serie al niet aan konden, waarom dan naar 3??

  11.   
    nuclearnemo's avatar

    Tja….is eigenlijk totaal geen NFS……maar ziet er verder wel goed uit. Maar toch zie ik liever dat ze bij de oude NFS blijven.

  12.   
    Bello 2185's avatar

    Btw het valt mij net op dat ze voor die Porsche gewoon precies dezelfde stickers hebben als voor die BMW M3 uit NFS Pro Street. πŸ˜†

  13.   
    Maotes's avatar

    Machtaman schreef, "

    ”Bello 2185″ schreef, "Ziet er opzich wel redelijk uit. Alleen op screen 6 komen de vlammen uit de bumper. πŸ˜• In plaats van de uitlaten. "

    Volgensmij is dat Turbo 😳 "

    Ja maar, turbo komt toch niet uit een bumper :P.

  14.   
    Carlzz's avatar

    ik volg nu al een tijdje de NFS serie en het werd steeds slechter
    dus ik heb midnight club LA gekocht en dat bevalt me stukken beter πŸ˜›

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er wel vet uit maar geef mij maar eerst een demo ben na underground 1 alleen maar teleur gesteld geweest in nfs

  16.   
    JonsoN's avatar

    Na hot pursuit2 is er niks goeds meer uitgekomen… NFSU1 ging dan nog..

  17.   
    joramovic's avatar

    Nitroglycerine schreef, "

    ”Machtaman” schreef, "[quote=”Bello 2185″].."

    Volgensmij is dat Turbo 😳 "

    Ja maar, turbo komt toch niet uit een bumper :P.[/quote]

    het komt ook niet echt uit de bumper, als je goed kijkt zie je dat het wel goed is, ze zullen daar ook niet zo dom zijn om zo een fouten te maken