THQ: De Blob 700.000 keer verkocht

Brian Farrerl, CEO van THQ, heeft gezegd dat hun game De Blob voor de Wii inmiddels 700.000 keer over de toonbank is gegaan. Als onderdeel van een groter plan is De Blob een van de games waarmee THQ de Wii wil veroveren. Farrell was in het bijzonder optimistisch over De Blob omdat deze na vijf maanden nog steeds voor de volledige prijs verkocht wordt. Farrell:

  “We can make money on games like that,”

De Blob is een actie- en puzzelgame waarin je de buitenaardse stad Chroma moet verkennen en bevrijden van het kwaad. De monochrome I.N.K.T. Corporation heeft de macht over de stad overgenomen en alle kleur en vrolijkheid uit het dagelijkse leven verbannen. Spelend als de Blob ga je op avontuur om Chroma weer tot leven te wekken door gebouwen, landsgrenzen en inwoners van een vrolijke dosis kleur te voorzien. Dit alles kan als singleplayer gespeeld worden, maar het is ook mogelijk om met vier spelers een split screen multiplayer te spelen.

Wil je meer weten over De Blob? Lees dan ook onze review.

De Blob is inmiddels verschenen voor de Wii en de IPhone. Ergens in 2009 zal ook een versie voor de Nintendo DS verschijnen.

 1.   
  Mmore's avatar

  Heel mooi bericht. 🙂 Geeft aan dat er toch nog games van enig kwaliteit verschijnen voor dit platform.

 2.   
  HardCoreGamerâ„¢'s avatar

  700.000 keer verkocht over 6 miljard mensen over de hele wereld 😛

 3.   
  7lotus94's avatar

  is toch leuk, ik zit nog te twijfelen

 4.   
  Maotes's avatar

  ”noell2802″ schreef, "700.000 keer verkocht over 6 miljard mensen over de hele wereld 😛 "

  Hehe, tja, als je ’t zo gaat bekijken: niet eens 5% van heel Nederland heeft het dan gekocht.