Tomb Raider: Underworld verkoopt steeds beter

Het nieuwste avontuur van Lara Croft is natuurlijk te beleven in Tomb Raider: Underworld, waarover we best te spreken waren in onze review. In het begin liepen de verkopen van de game echter nog niet geheel naar wens, maar inmiddels doet het nieuwe avontuur van Lara het een stuk beter.

Volgens Eidos verkoopt de game momenteel beter dan de laatste twee Tomb Raider-games in dezelfde periode. Men verwacht dat Underworld binnenkort meer verkochte games zal bereiken dan Tomb Raider: Legend, dat 4,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Onlangs verscheen er extra content voor de Xbox 360-versie, getiteld Beneath the Ashes, en volgende maand volgt er nog een pakket met nieuwe content op Xbox Live. De verwachting is dat dit de verkopen nog wat meer zal stimuleren.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Lees ook onze avontuurlijke review.

Tomb Raider: Underworld is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Het is ook een best wel toffe game, maar omdat het spel ook best wel zwaar is om te draaien op mijn pc hou ik het toch maar bij Legend en Anniversary die wat lichter zijn 😛

  2.   
    Dy-88's avatar

    ze moeten weer het spoor vinden. ze hadden écht even een knik in legend, het ging vroeger echt slecht maar nu gaat het steeds beter

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het is ook best een vet spel ik kon er alleen nu niet uit, Je moet helemaal met motor naar beneden rijden in rond en dan een toren beklimmen en als je dan die schijf goed draait komt er een licht flits voor die deur te schijnen zeg maar.

    Ik las dat er 4 moesten komen maar ik krijg er toch echt maar 3 iemand die me misschien kan helpen hiermee pm me maar, ik wil graag verder ben nu heel eind en wil hem graag uitspelen 😀

  4.   
    craz's avatar

    C-Boy schreef, "Het is ook best een vet spel ik kon er alleen nu niet uit, Je moet helemaal met motor naar beneden rijden in rond en dan een toren beklimmen en als je dan die schijf goed draait komt er een licht flits voor die deur te schijnen zeg maar.

    Ik las dat er 4 moesten komen maar ik krijg er toch echt maar 3 iemand die me misschien kan helpen hiermee pm me maar, ik wil graag verder ben nu heel eind en wil hem graag uitspelen 😀 "

    Zoek op internet daar heb je zat walktroughs of zo