Street Fighter IV in de zomer naar de PC

Street Fighter IV is iets langer dan een week uit en heeft al meer de twee miljoen exemplaren verkocht. Het gaat dus erg goed met de game, ook al is het spel op het moment alleen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verkrijgbaar. Binnenkort zal hier verandering in komen, want Capcom heeft gezegd dat er een PC-versie in de planning staat. Deze PC-versie zal ergens rond de zomer in de winkels liggen.

Verder heeft Christian Svensson, vice president bij Capcon, gezegd dat het bedrijf onderzoek doet naar een speciale Street Fighter IV-versie. Bij deze versie krijg je niet alleen het spel, maar ook een speciale controller. Het precieze statement van Svensson is als volgt:

  “We rolled out our Mad Catz sticks and pads, and the interesting thing to note about all of those sticks and pads is they all work with PC as well. We may, and I’m in talks with Mad Catz to figure out how can we actually do some bundles of pads and Street Fighter IV PC.”

Hadouken! is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug en bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze uitgebreide review!

Street Fighter IV is reeds verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en zal in de zomer voor de PC in de winkels liggen.

 1.   
  M@tthijs's avatar

  wtf, ik dacht dat het al vaststond dat die in april zou komen ๐Ÿ˜•

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk dat veel mensen een Joystick aan de Pc vastmaken, want het lijkt me helemaal niet lekker vechten met de muis + toetsen. Een vecht spel lijkt me zoiezo niks voor een Pc ๐Ÿ™„

 3.   
  Machtaman's avatar

  Ik hoop voor ze dat ze ook XBox 360 Joystick gaan doen want dat is de enige joystick voor me pc Xbox ook natuurlijk ๐Ÿ™‚

 4.   
  R1chardTM's avatar

  Machtaman schreef, "Ik hoop voor ze dat ze ook XBox 360 Joystick gaan doen want dat is de enige joystick voor me pc Xbox ook natuurlijk ๐Ÿ™‚ "

  Je kunt de controls ook zelf instellen dus dat moet makkelijk kunnen.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ik denk dat veel mensen een Joystick aan de Pc vastmaken, want het lijkt me helemaal niet lekker vechten met de muis + toetsen. Een vecht spel lijkt me zoiezo niks voor een Pc ๐Ÿ™„ "

  Nou ik speelde vroeger zelfs Battle Arena Toshinden met twee mensen op 1 toetsenbord, dus deze game kan dat ook wel ๐Ÿ˜›