PS3-demo Tom Clancy’s H.A.W.X. beschikbaar, PC-demo volgt 2 maart

De demo van Tom Clancy’s H.A.W.X. is alweer een tijdje geleden verschenen op Xbox Live en inmiddels is ook het PlayStation Network voorzien van de demo. PC-gamers moeten nog heel even geduld hebben, want op maandag 2 maart zal Ubisoft de PC-demo uitbrengen. De demo moet vanaf 18.00 uur te downloaden zijn via de officiële website.

Tevens onthulde Ubisoft vandaag dat de Xbox 360-demo al meer dan één miljoen keer is gedownload.

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview en Fast Forward!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt 6 maart voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt op 13 maart.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    De demo is echt bangelijk 😀

  2.   
    Maotes's avatar

    Volgens mij gaat de site overbelast worden op 2 maart :P.

  3.   
    7lotus94's avatar

    Hmm, voor de pc zou ook 26 Feb worden…

    jammer dat hij weer is uitgesteld! 🙁

  4.   
    Capp's avatar

    x’D volgende week dan maar (:

  5.   
    Lashrom's avatar

    Ik heb net de demo geinstalleerd en het is echt niks anders dan een paar knoppen drukken en vliegen. Graphics zijn voor mij minder dan wat ik had verwacht. Niets nieuws, maar misschien is de full game wel wat beter.

  6.   
    Teunb's avatar

    Eem kijken .. 2 maart, ff onthouden dan maar 😉

  7.   
    Sarge's avatar

    Die ga ik zéker downloaden!! 8) Wel wat wachten want die site gaat sowieso overbelast raken!! 😀

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb de demo gisteren avond gedownload en gelijk alle 2 de levens uit gespeeld :D, dit spel is zo vet echt waar 8) .

    Ik dacht eerst dat het moeilijk was om zonder die hulp te vliegen enzo maar je moet gelijk oefenen zonder en ik vind het juist makkelijker dan 😛