Console-versies Call of Duty: World at War voorzien van patch en nieuwe map

Eerder deze maand bracht ontwikkelaar Treyarch al een patch uit voor de PC-versie van Call of Duty: World at War. De patch zorgt voor diverse tweaks en fixes, vooral op het gebied van de multiplayer. Daarnaast bevat deze patch een aangepaste multiplayer map, namelijk een versie van de map Makin bij daglicht.

Inmiddels is de patch, inclusief de ‘nieuwe’ map, ook beschikbaar voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versie van Call of Duty: World at War. De patch zal zich automatisch aandienen als je de game opstart, terwijl je verbonden bent met Xbox Live of het PlayStation Network.

Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Wil je alles weten over Call of Duty: World at War? Check dan snel onze review!

Call of Duty: World at War is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

  1.   
    Carlzz's avatar

    die map is wel leuk maar ik baal er wel van dat al die glitches verwiderd zijn
    NU kan ik niet meer vliegen 😡

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus daarom duurde die update zo lang, ik vond het nog al wat 145 MB was die update

  3.   
    Baker502's avatar

    Ik vind het goed dat die stomme glitches verwijderd zijn ze zijn f!!king irritant 😡

  4.   
    nickykolkie's avatar

    ik haat Makin xD

  5.   
    Tadao's avatar

    is ook die vliegglitch in die upheaval 8ige map weg? khoopet

  6.   
    Pumbajeffrey's avatar

    EINDELIJK glitches weg. Glitching is voor mietjes die het spel niet echt kunnen spelen…