Master Chief landt in Amsterdam

Vandaag is in Amsterdam de Master Chief aangekomen uit Amerika. Uit Las Vegas welteverstaan want vanuit die stad is het game-icoon uit de Halo-serie naar Nederland verscheept. Vandaag werd het beeld feestelijk onthuld in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. GamersNet was er natuurlijk bij en incasseerde meteen het review-exemplaar van Halo Wars dus die recensie kun je zeer binnenkort verwachten.

Halo Wars speelt zich af vóór Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Lees voor meer informatie over Halo Wars ook eens onze Fast Forward!

Halo Wars verschijnt 27 februari voor de Xbox 360.

Over Madame Tussauds
In de Madame Tussauds Studio’s in Londen worden al meer dan 150 jaar wassen beelden gemaakt. Elk meesterstuk wordt in minder dan vier maanden gemaakt door een team van 20 toegewijde beeldhouwers. Er wordt bij de totstandkoming van het beeld gebruik gemaakt van meer dan 500 exacte lichaamsmaten, echte hoofdharen worden stuk voor stuk aangebracht en voor het opbouwen van de huidskleur worden talloze lagen verf en tinten aangebracht, om zo de mate van verbazingwekkend realisme te bereiken waarmee Madame Tussauds al meer dan twee eeuwen wereldbekendheid geniet.

Madame Tussauds heeft attracties in Londen, New York, Las Vegas, Washington D.C., Amsterdam, Hong Kong, Shanghai en Berlijn. Iedere attractie biedt bezoekers de unieke gelegenheid tot ‘interactie’ met ongelofelijk levensechte iconische beelden van beroemde personen uit de film-, tv-, muziek- en sportwereld. Ook politiek leiders en historische beroemdheden ontbreken niet. Alleen in Amsterdam kun je een track mixen met de wereldberoemde DJ Tiësto, een balletje trappen met Ronaldinho, het land besturen vanuit de werkkamer van Minister President Balkenende of een modeshow lopen samen met topmodel Doutzen Kroes. Madame Tussauds Amsterdam is alle dagen van het jaar geopend met uitzondering van koninginnedag en is gevestigd aan de Dam in Amsterdam. Meer informatie is te vinden op de website van Madame Tussauds.

  1.   
    plesticmen's avatar

    dikke Shit ;dAAAIGHT!

  2.   
    Broodbeleg's avatar

    Lol, zeker vet. En ik ben benieuwd naar jullie review. 🙂

  3.   
    Serg1337's avatar

    OMG die moet ik op mijn kamer hebben!!!! 😀 😀 😀
    en die pakje ook! 😆

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    ziet er mooi uit, maar op de een of andere manier lijk het gedeelte vanaf hun benen erg gefotoschopped 😮 nou zal dit niet het geval zijn denk ik(/hoop ik ) 😉

  5.   
    delta62's avatar

    Hij is wel cool!

  6.   
    grek's avatar

    cool 😀

  7.   
    ckerigon's avatar

    vet

  8.   
    Lashrom's avatar

    Misschien dan toch maar even naar Madame Tussauds. Entree vind ik trouwens erg duur … Nouja, de A sectie heah. 🙄

  9.   
    Lochje's avatar

    ”Serg-117″ schreef, "OMG die moet ik op mijn kamer hebben!!!! 😀 😀 😀
    en die pakje ook! 😆 "

    dat

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    ahah wel vet

  11.   
    Serg1337's avatar

    Lochje schreef, "

    ”Serg-117″ schreef, "OMG die moet ik op mijn kamer hebben!!!! 😀 😀 😀
    en die pakje ook! 😆 "

    dat
    "

    ja dat dacht ik ookal 😳 heb er soms problemen mee 😳 🙁

  12.   
    Capp's avatar

    Vet hoor :D,, HOelang zullen ze wel niet over de haren van master chief hebben gedaan 😛

  13.   
    /DareDevil's avatar

    Mastergay AKA Masterbator 😆

  14.   
    Neolite's avatar

    Die moet ik dus echt gewoon op mijn kamer hebben! Jullie moeten er niet raar van opkijken als er morgen een bericht verschijnt dat het standbeeld van Masterchief uit madame tuseau verdwenen is. 8) 😛

  15.   
    Teunb's avatar

    Dus dit is een echte foto? ok 😉

  16.   
    Serg1337's avatar

    Bommeltje schreef, "Mastergay AKA Masterbator 😆 "

    wees niet zo jaloers… ik heb hem ook niet op mijn kamer, maar ik scheld hem niet (en ook NOOIT!) uit 😛 😉

  17.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    8) Ik hoop dat Kratos ook een plekie gaat krijgen met de release van God of War IiI 😛

  18.   
    plesticmen's avatar

    Teunb schreef, "Dus dit is een echte foto? ok 😉 "

    ja als het geen echt fotos was was die echt nep he;d