Assassin’s Creed en Rock Band Unplugged aangekondigd voor de PSP

Het is een drukke en tevens leuke dag voor gamers met een PlayStation Portable, want naast onthullingen van LittleBigPlanet en MotorStorm: Arctic Edge blijkt nu dat er nog meer grote titels voor de handheld van Sony gaan verschijnen. Allereerst meldde men dat Assassin’s Creed dit jaar nog voor de PSP uitgebracht zal worden. In Amerika verschijnt er een speciale bundel van de PSP en Assassin’s Creed, maar het is onduidelijk of dit ook voor Europa zal gelden.

Verder werd Rock Band Unplugged aangekondigd voor de PSP. De game is in ontwikkeling bij Backbone Entertainment en bevat muziek van onder andere Blink 182, Boston, The Police en Kansas. Meer artiesten en nummers worden nog onthuld en ook zal de game ondersteund worden met downloadable content. Er zit geen extra add-on bij deze game zoals we dat kennen van Guitar Hero: On Tour.

De gameplay van Rock Band Unplugged lijkt op oude PlayStation 2-games van Harmonix, zoals Amplitude en Frequency, waarbij je op het juiste moment op een knop moet drukken. Zodra je een reeks noten voltooid hebt op een instrument, zal er even automatisch worden doorgespeeld, waardoor spelers kunnen wisselen van instrument om zo voor een hogere multiplier te gaan.

Zowel Assassin’s Creed als Rock Band Unplugged verschijnt later dit jaar voor de PSP.

  1.   
    nickykolkie's avatar

    jeujjjjj whoooooooo nu ben ik blij xD

  2.   
    meller14's avatar

    ja ik ook!!! 😆
    veel vette titels

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    assasins creed op de psp, gaat nooit samen, dat kan ik je nu al wel vertellen lol

  4.   
    Ken2BE's avatar

    assasins creed is ecgt te vet!!!!!!!!

  5.   
    RinusReetRidder's avatar

    ®uben schreef, "assasins creed op de psp, gaat nooit samen, dat kan ik je nu al wel vertellen lol"

    Leg dan maar eens uit waarom, dat is vast een stuk moeilijker dan domweg zoiets zeggen lol 😉

    Ik denk dat het juist prima kan. Misschien wat compactere delen van steden en grafisch iets beperkter, maar third-person actie werkt prima op de PSP. Lijkt me zeker een vette game worden, net als Rock Band Unplugged trouwens. Al wordt dat misschien wat simpel met alleen knoppen indrukken.

  6.   
    Thazero's avatar

    Er komen vette titels voor psp uit!: LittleBigPlanet, MotorStorm: Arctic Edge, Assassin’s Creed, Rock Band Unplugged en Resistance! 😀

  7.   
    Tha Saint's avatar

    RinusReetRidder schreef, "

    ”®uben” schreef, "assasins creed op de psp, gaat nooit samen, dat kan ik je nu al wel vertellen lol"

    Leg dan maar eens uit waarom, dat is vast een stuk moeilijker dan domweg zoiets zeggen lol 😉

    Ik denk dat het juist prima kan. Misschien wat compactere delen van steden en grafisch iets beperkter, maar third-person actie werkt prima op de PSP. Lijkt me zeker een vette game worden, net als Rock Band Unplugged trouwens. Al wordt dat misschien wat simpel met alleen knoppen indrukken."

    Nou hij bedoeld dat het al moeilijk genoeg is om het op je pc of ps3 te draaien. En dan ook nog es mooi te hebben zonder het zo verrot te krijgen als de DS versie van Ass. Creed 🙄

  8.   
    templer's avatar

    [/quote]Nou hij bedoeld dat het al moeilijk genoeg is om het op je pc of ps3 te draaien. En dan ook nog es mooi te hebben zonder het zo verrot te krijgen als de DS versie van Ass. Creed 🙄 [/quote]

    De psp is een stuk krachtiger dan de ds. Ik denk trouwens dat een grote stad prima kan, kijk maar eens naar GTA voor de psp en dat was een paar jaar terug.

  9.   
    jungler's avatar

    dat zou vet worden 🙂

  10.   
    Pimkingetje's avatar

    Ga ze allemaal kopen . (Miss Motorstorm niet ivm geldnoodxD)