The Lost and Damned past per ongeluk censuur toe in GTA IV

Eerder deze week hadden we al het bericht over hele hete koffie in de Grand Theft Auto IV-uitbreiding The Lost and Damned. Naar verluidt zorgt deze nieuwe content echter ook voor censuur in de volledige game. Volgens diverse gamers worden er willekeurig plassen bloed weggelaten en is het ook niet mogelijk om activiteiten met een hoertje vanuit elk gewenst oogpunt te bekijken.

Rockstar heeft inmiddels laten weten dat deze censuur zeker niet gepland was en men zal dan ook vandaag nog een fix uitbrengen, zodat we binnenkort weer kunnen genieten van met kogels doorzeefde lijken in een grote plas bloed en seksuele handelingen vanuit een camerastandpunt naar keuze.


In The Lost and Damned krijgen we te maken met een nieuw hoofdpersoon, namelijk Johnny Klebitz. Johnny is vice-president van de motorclub The Lost, maar door de afwezigheid van clubleider Billy Grey, die een tijdje mocht gaan afkicken in een lokale kliniek, kreeg Johnny het tijdelijk voor het zeggen. The Lost werd een voortvarende organisatie met een vreedzame manier van zaken doen, terwijl Billy het liever eerst met wapens probeerde te regelen.

Zodra Billy op vrije voeten wordt gesteld, neemt hij de leiding weer over van Johnny en gaat hij zonder pardon weer los met zijn voorkeur voor de gewelddadige aanpak. Dit levert niet alleen gedoe op met een andere beruchte motorbende, maar ook is de relatie tussen Jonny en Billy niet meer wat het geweest is.

Lees voor meer informatie over The Lost and Damned ook eens onze review.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360 is nog extra content verschenen, getiteld The Lost and Damned.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Das netjes dat ze gelijk laten weten om het te laten fixen 😀

  2.   
    -050- Critical's avatar

    yes gelukkig fixen ze het:P want massacres en sex met een hoertje in een auto is gewoon humor

  3.   
    Tha Saint's avatar

    ik vond niet erg hoor 😀

  4.   
    delta62's avatar

    hè hè

  5.   
    VkraM16's avatar

    Mischien ga ik het toch kopen 😆

  6.   
    plesticmen's avatar

    koop hem maar is echt goede game!