Epic maakt winnaars bekend Make Something Unreal

Epic Games, bekend van onder andere Gears of War en de Unreal serie, heeft de winnaars bekend gemaakt van de tweede fase van de “Make Something Unreal”-wedstrijd. Om te winnen dien je een goede mod voor Unreal Tournament 3 in elkaar te draaien. Voor de tweede fase van de wedstrijd staat een totaal van $ 70.000 aan prijzengeld. Misschien wel de hoogste inzet van de wedstrijd is een licentie op de Unreal Engine 3, een van de meest toonaangevende engines van dit moment.

Uit de competitie komt met regelmaat nieuw talent tevoorschijn. Veelal wordt dat talent aangenomen bij Epic Games. De winnaar van vorig jaar, Tripwire, is inmiddels op Steam te vinden met de WOII shooter Red Orchestra. De winnaars van fase twee van de competitie, evenals downloadlinks naar de mods vind je hier.

Unreal Tournament III is een compleet nieuwe Unreal Tournament, welke zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwste deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de populaire Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT3 een first person shooter op z’n best is!

Wil je meer weten over Unreal Tournament III? Check dan ook vooral onze PC-review en PlayStation 3-review!

Unreal Tournament III is inmiddels voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschenen.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Misschien krijgen nog wel meer van die Mods een eigen game, net als bij Damnation ๐Ÿ˜†

  2.   
    -050- Critical's avatar

    is er ook iets bekend over beeldmateriaal van de verschillende mods??
    ๐Ÿ™„

  3.   
    Rise Against's avatar

    Leuke mods! K speel het spel zelf nog dagelijks ๐Ÿ™‚