Infinity Ward lanceert Twitter voor Call of Duty: Modern Warfare 2

Rob Bowling, manager communicatie bij Infinity Ward, heeft een Twitter gelanceerd voor Call of Duty: Modern Warfare 2, zoals te lezen valt op zijn weblog. In korte tijd bleek de #MW2 op Twitter het op één na populairste topic, net achter American Idol.

De eerste vraag op de Twitter betreft het noemen van één ding dat je in Modern Warfare 2 wilt zien en de reacties stromen nog altijd binnen. Om te kunnen reageren dien je over een Twitter-account te beschikken en verder de speciale Infinity Ward-twitter in de gaten te houden. Elke reactie dien je te voorzien van de tekst #MW2, om er voor te zorgen dat je reactie goed verwerkt wordt en te vinden is via de zoekmachine van Twitter.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is het nieuwste deel uit de Call of Duty-serie. Dit deel komt uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt in de herfst van 2009 verwacht.

 1.   
  Sarge's avatar

  daar snap ik helemaal niks van met dat getwitter. De eerste modern warfare heb ik laten liggen maar deze ga’k denk ik kopen, als SW: Battlefront 3 tegendan nog niet uit is.

 2.   
  -050- Critical's avatar

  uhu je naam klopt timewaster:P je hebt time gewaste door mw te laten liggen. A.

 3.   
  martijnvi1's avatar

  idd. Beetje jammer.

 4.   
  Silent Assasin's avatar

  TimEWasteR schreef, "daar snap ik helemaal niks van met dat getwitter. De eerste modern warfare heb ik laten liggen maar deze ga’k denk ik kopen, als SW: Battlefront 3 tegendan nog niet uit is."

  en of je wat hebt gemist met MW! de single player was gewoon onwijs bruut! en de multiplayer heb je ckr ook zwaar gemist dan!

  ben het helemaal eens met )wtw(Critical!

 5.   
  zultrax's avatar

  TimEWasteR schreef, "daar snap ik helemaal niks van met dat getwitter. De eerste modern warfare heb ik laten liggen maar deze ga’k denk ik kopen, als SW: Battlefront 3 tegendan nog niet uit is."

  ik vind dat je niks gemist hebt ik vind de multieplayer wel leuk uitgewerkt met die costumise wapen sets maar ik was er gewoon slecht in denk daarom vond ik het niet leuk 😛

 6.   
  OkkieBOOMER's avatar

  )wtw(Critical schreef, "uhu je naam klopt timewaster:P je hebt time gewaste door mw te laten liggen. A.
  "

  Je hebt gelijk man :P, Call of Duty 4 Modern Warfare is gewoon een fantastische ervaring om te beleven,kan niet wachten voor MW2!!