Street Fighter IV uitverkocht in Japan

De eerste dag dat een game uit is, is altijd een spannende dag voor de uitgever omdat dan duidelijk wordt hoe goed een game ongeveer zal verkopen. Capcom zal zich over de verkopen van Street Fighter IV niet veel zorgen hoeven te maken aangezien het spel op de eerste dag na de release in Japan compleet uit was verkocht. In totaal gingen er 86.000 exemplaren over de toonbank, waarvan het grootste deel bestond uit exemplaren voor de PlayStation 3.

Hadouken! is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug en bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je nu al meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze uitgebreide 2009 Fast Forward en hands-on preview!

Street Fighter IV verschijnt op 20 februari voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum voor de PC-versie is nog niet bekend.

  1.   
    Thazero's avatar

    Daar kon je op wachten 😀

    In Japan zijn ze helemaal gek op dit soort games 😛

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    wow ongeloofelijk! Ik vind het eigelijk gewoon normale een comic Beat Em Up game is dan echt zo special ? als het zo door gaat hebben ze binnen een maad 2 miljoen ofzo 😉

  3.   
    gejrgr34t's avatar

    Dat bedrijf blijf nog lang bestaan!!! Met deze game soorten worden ze zo miljonair!

  4.   
    Chikin's avatar

    Ik kan ook niet wachten man 😛
    Maarja ik kan geen japans lezen dus helaas moet ik wachten