Lemmy van Mötorhead speelbaar in Guitar Hero: Metallica

Wie zich afvraagt wie o wie er deze keer in de Guitar Hero-reeks zal verschijnen kan zijn hart ophalen, want in Guitar Hero: Metallica zul je ook met Lemmy kunnen spelen. Lemmy, bassist en frontman van het rockmonster Mötorhead, zal in zijn digitale zelf je begeleiden bij één of meer songs in de game.

Lemmy vertelde in een recent interview dat hij het fantastisch vond om in Guitar Hero voor te komen samen met alle andere artiesten en natuurlijk Metallica en ik denk dat een hoop mensen zich daar wel in kunnen vinden.

Guitar Hero: Metallica is de nieuwste telg in de reeks van de Guitar Hero games. Net als Guitar Hero: Aerosmith zullen de nummers in het spel zich op één band gaan richten, dit keer zal dat Metallica zijn. Wat ruigere muziek kunnen we deze keer dus wel verwachten, maar ook nummers van bands waar Metallic mee samen heeft gewerkt of door geïnspireerd is. In ieder geval zal Guitar Hero: Metallica de rock god in de speler weer naar boven laten komen.

Guitar Hero: Metallica zal medio mei verschijnen voor de de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Nintendo Wii.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Misschien zeg ik nou wel iets heel doms maar: nooit van gehoord die lemmy 😳

  2.   
    DaxPg's avatar

    IK weet niet precies hoe oud je bent, maar misschien is het voor jouw tijd. Check anders even wat muziek van Mötorhead.

  3.   
    JokerDonny's avatar

    motorhead is vet en ik vind hun muziek ook vet, maar nog nooit van lemmy gehoord. Maar ik ga sowieso GH: Metallica kopen dus dan zie ik het wel.