PS3-demo Tom Clancy’s H.A.W.X. uitgesteld; Trophies bekend

Afgelopen week verscheen de demo van Tom Clancy’s H.A.W.X. al op Xbox Live en ook werd een PlayStation 3-demo verwacht. Toch bleef het angstvallig stil op het Europese PlayStation Network tijdens de afgelopen update. Een nieuwe demo van Motorstorm verscheen online, maar van H.A.W.X. ontbrak elk spoor.

Op het officiële PlayStation forum is inmiddels aan het licht gekomen dat er een technisch probleem was met de demo, waardoor co-op niet goed zou werken. Ubisoft heeft aangegeven dit een dusdanig belangrijk onderdeel van de demo te vinden, dat is besloten om de PS3-demo uit te stellen. De demo wordt nu tegelijk met de PC-demo verwacht, op 26 februari.

Naast dit minder leuke nieuws zijn ook de Trophies van Tom Clancy’s H.A.W.X. opgedoken. Je kunt ze bekijken op deze website.

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview en Fast Forward!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt 6 maart voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt op 13 maart.

  1.   
    Machtaman's avatar

    That´s why I buy an Xbox 😀

  2.   
    game_expert's avatar

    dit komt niet door de ps3 hoor 😉

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Machtaman schreef, "That´s why I buy an Xbox 😀 "

    Oké jij koopt een xbox om demo’s een paar dagen eerder te kunnen spelen… 🙄
    En voor de meeste demos heb je ook nog gold nodig.

    Jammer dat hij pas de 26ste verschijnt. Een vriend van me heeft hem op de xbox gespeeld en vond hem tegenvallen. Ik benieuwd naar wat ik er van vind! 😛

  4.   
    Maotes's avatar

    De demo boeid me niet zoveel, zolang de game maar uitkomt :).

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wel jammer dat die is uitgesteld maar ja effe wachte dan maar 😀

  6.   
    zultrax's avatar

    dat is wel jammer voor de ps3 bezitters