Nieuwe Bond-game verschoven naar 2010

Activision heeft bekend gemaakt dat een nieuwe James Bond-game, die momenteel in ontwikkeling is, verschoven wordt naar 2010. De financieel directeur van Activision deed deze mededeling tijdens een conferentie met investeerders.

De reden van de verschuiving is dat Activision niet wil concurreren met haar andere actiegame, Call of Duty: Modern Warfare 2, die later dit jaar nog uit zal komen. Hoewel er nog maar weinig bekend is over de nieuwe Bond-game, zou het wel eens het vervolg op Quantum of Solace kunnen worden waar de directeur van Activision, Bobby Kotick, eerder al over sprak.

Liefhebbers van James Bond dienen dus nog een tijdje geduld te hebben voordat hun meesterspion weer in een game verschijnt.

 1.   
  Dy-88's avatar

  slimme zet van ze. ik zal het ook verschuiven maar het gaat wel ten kosten van de fans.
  hopelijk word de gameplay een beetje verschillend want het was de hele tijd de zelfde AI en er was weinig afwisseling vond ik. een echte goeie bond game vond ik Everything or Nothing. dat was echt een titel die ik erg goed vond.

 2.   
  Stranqer's avatar

  ja zeker een goeie zet, ik vond quantum of solace wel een goed spel, in tegenstelling tot de film

 3.   
  Darkknight's avatar

  Stranqer schreef, "ja zeker een goeie zet, ik vond quantum of solace wel een goed spel, in tegenstelling tot de film"

  ik vond de film ook wel aardig geen gezeik gwn actie actie en nog eens actie ๐Ÿ˜›

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  slimme zet van ze

 5.   
  Dotz's avatar

  C-Boy schreef, "slimme zet van ze"

  Je valt in herhaling, maar idd slimme zet (zal ‘k ook nog maar ff meedoen ๐Ÿ˜› )
  ‘k hoop dat deze x het heilig: ” My name’s Bond, James Bond! ” er wel in voorkomt. Maar het is idd geen film. Zou deze dan het tijdloze meesterwerk Goldeneye 007 kunnen verbeteren? ( of tenminste evenaren? ) ๐Ÿ˜‰

 6.   
  ckerigon's avatar

  ”Dy-88″ schreef, "slimme zet van ze. ik zal het ook verschuiven maar het gaat wel ten kosten van de fans.
  hopelijk word de gameplay een beetje verschillend want het was de hele tijd de zelfde AI en er was weinig afwisseling vond ik. een echte goeie bond game vond ik Everything or Nothing. dat was echt een titel die ik erg goed vond."

  Wat Dy-88 zegt!

 7.   
  Maotes's avatar

  Slimme zet (jaja, het is al een paar keer gezegt, i know :roll:). De economische crisis die nu aan die gang is is ook veel te erg geworden. Het is beter dat ze wachten met de game uit te geven, anders verkopen ze helemaal niets.

 8.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik hoop dat die even leuk wordt als James Bond 007: Nightfire, want die vorige was niet echt goed te spelen op mijn PC ๐Ÿ™ (in verband met systeemeisen en Console-controls zonder controller) ๐Ÿ˜‰ Oh en ze moeten nu wel ff goeie PC besturing er bij doen.

 9.   
  justinmike's avatar

  ik vind quantum of solace niet echt een leuke game ik had meer verwacht ik vind die ouwe games 10 keer leuker en ik hoop dat de niewe bond game 10 keer leuker word dan quantum of solace dat vond ik echt geen leuke game je kan niet eens auto rijde er in wat je wel in die ouwe gams kan en ik hoop dat het wel kan in die niewe bond game ๐Ÿ˜€