Trophy-patch onderweg voor Tomb Raider: Underworld

Het nieuwste avontuur van Lara Croft is natuurlijk te beleven in Tomb Raider: Underworld, waarover we best te spreken waren in onze review. Gamers met een PlayStation 3 hopen echter al lange tijd dat er nog Trophies worden toegevoegd en vandaag is bevestigd dat dit zeker gaat gebeuren.

Community manager Keir Edmonds heeft op het officiële forum gemeld dat Crystal Dynamics hard werkt aan een PS3-patch die de Trophies naar Tomb Raider: Underworld zal brengen. Wanneer de patch verschijnt, is nog niet bekend.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Lees ook onze avontuurlijke review.

Tomb Raider: Underworld is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik vind die trophy’s niet boeiend, en ik ben nog met het spel bezig ga ook echt niet opnieuw beginnen hier voor, met bestaande save game werkt het niet meer. Ja ik kan er misschien aantal krijgen maar nu niet alles omdat ik al bezig ben