Gerucht: ontwikkelaar Pure werkt aan nieuwe titel

Ontwikkelaar Blackrock Studio, die vorig jaar veel succes had met quadracer Pure, lijkt aan een nieuwe titel te werken. In een teaser van een halve minuut komen beelden voorbij die sterk lijken op BurnOut: Paradise. Verrassend genoeg waren ‘burnout’ en ‘paradise’ twee tags die de ontwikkelaar zelf bij de film had gevoegd.

Het lijkt er dus op dat Blackrock een straatrace game ontwikkelt die gebaseerd is op BurnOut en vermoedelijk ook de concurrentie met die game aan moet gaan. De teaser eindigt met “To be continued March 11th 2009” dus tegen die tijd zullen er naar verwachting meer details bekend worden. Je vindt de teaser hier.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Gaaf! Pure was zooo vet egt die heb ik helemaal kapot gespeeld een van de beste race spellen ๐Ÿ˜€ Als ze net zo iets weten te maken met die stunts in dit spel alleen dan wat uitgebreider gaat dit zeker een topper worden! ( en dat zeg heel wat want ik hou niet van race games XD)

 2.   
  NightHawk's avatar

  Pure was echt vet, alleen mocht het idd wat uitgebreider

 3.   
  DutchFreeze's avatar

  nou volgens mij is die vid niet van blackrock, maar van een of andere gozer die het nogal leuk vind om te rickrollen ๐Ÿ˜‰

 4.   
  -050- Critical's avatar

  die filmphjes lijken te zwaar op burnout.. als fanboy kan ik dat niet zo zeer waarderen:Da

 5.   
  7lotus94's avatar

  Ziet er wel leuk uit… ๐Ÿ™‚