Multiplayer beta Demigod start volgende week

Uitgever Stardock en ontwikkelaar Gas Powered Games hebben vandaag laten weten dat volgende week een nieuwe beta van Demigod zal starten. In de beta staat het testen van de persistente online multiplayer centraal. In de beta kan je spelen in Pantheon, een universum waar de oorlog tussen de Forces of Light en de Forces of Darkness in volle gang is. Gas Powered Games wil dit universum de komende jaren in stand houden, waarbij alle acties constant van invloed zullen zijn en blijven op de omgeving.

De nieuwe beta start op 19 februari en vanaf die dag hebben gamers een week de tijd om zich aan te melden. De volledige game van Demigod wordt later dit jaar verwacht.

Demigod is gebaseerd op een populaire mod voor Warcraft 3, genaamd Defense of the Ancients. In deze mod speel je niet een leger, maar een enkele unit met verschillende superkrachten die je kan levelen door andere monsters te verslaan. Demigod werkt ongeveer over hetzelfde: je bestuurt een gigantisch monster zoals een wandelend kasteel. Als monster kan je je volledig richten op je eigen krachten om vijanden in de pan te hakken, of je kunt andere units dingen om je heen laten bouwen ter ondersteuning. De game draait grotendeels om de multiplayer, waar spelers kunnen strijden en samenwerken, met een singleplayer om spelers te trainen voor het echte werk.

Lees voor meer informatie over Demigod ook eens onze Fast Forward!

Demigod zal ergens in 2009 voor de PC verschijnen.

  1.   
    craz's avatar

    jullie hebben Bij die fast forward dat hij op 15 februari uitkomt is dit waar?
    Want jullie hebben hier staan dat die ergens in 2009 uitkomt.
    Graag meer duidelijkheid 🙄

  2.   
    ChielB's avatar

    Als ze volgende week een beta starten is het niet echt logisch dat de game al over 2 dagen zou verschijnen, toch? 😉 Ten tijde van de Fast Forward was 15 februari nog de meest officiële datum, maar inmiddels is het op “2009” gezet, dus veel concreter is het helaas nog niet.