Krachtige proton packs op nieuwe screenshots Ghostbusters: The Video Game

Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat uitgever Atari Ghostbusters: The Video Game had overgenomen van Activision en eerder dit jaar werd al gemeld dat we de game nu op 19 juni kunnen verwelkomen. Vandaag krijgen we een aantal verse screenshots te zien.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van shotguns en proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Lijkt me best wel toffe game 🙂

 2.   
  EEkh00rn's avatar

  best vaag 😆

 3.   
  Stranqer's avatar

  best wel nice tog>??

 4.   
  Spam-Fischer's avatar

  mooie screens