Guitar Hero Greatest Hits in ontwikkeling

De baas van Activision, Mike Griffith, heeft tijdens een financiële bespreking wat meer naar buiten gebracht omtrent aankomende games. Een onthulling hierbij was dat er gewerkt wordt aan Guitar Hero Greatest Hits, een compilatie van eerder uitgebracht nummers die erg populair zijn gebleken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om nummers uit Guitar Hero I, II en III, die overigens ook als band te spelen zullen zijn met de instrumenten van Guitar Hero World Tour.

Guitar Hero Greatest Hits verschijnt eind 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

Griffith meldde nog een nieuwe Guitar Hero, namelijk een derde DS-variant. Hierover was hij nog wel wat vaag, want er werd niets gemeld over het functioneren van de game met de nieuwe DSi handheld, die het zonder een GBA-slot moet doen. Guitar Hero: On Tour en On Tour Decades maakten immers gebruik van dit GBA-slot om een opzetstuk met toetsen in te plaatsen. Het is dus nog onduidelijk welke oplossing men heeft voor dit probleem, of dat men er misschien voor kiest om de DSi niet te ondersteunen.

Uiteraard werd ook nog even kort aangehaald dat we dit jaar de Metallica spin-off kunnen verwachten. Deze nieuwe Guitar Hero-game verschijnt ergens in mei voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii. Een PS2-versie volgt later nog.

  1.   
    Dy-88's avatar

    hmmm…. interessant! ik heb altijd al die vette nummers nog eens willen spelen maar dan met drums ofzo!
    dit gaat écht ook nog meer casual gamers aantrekken, daarom is GH ook zo sterk 😛

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Hell friggin’ yeah. Hier wachtte ik nou op ^^,. Drumstelletje erbij kopen, en dan heb ik weer wat te doen het komende jaar!

  3.   
    jungler's avatar

    nice 🙂
    ik ben echt benieuwt welke hits er gaan opstaan 🙂

  4.   
    Cirdan's avatar

    Ik vermaak me prima met GH WT 😀

  5.   
    Tha Saint's avatar

    Greatis Hits 😕 Dat moet zeker allemaal van die verrotte jaren ’70 liedjes. Dat zou best jammer zijn 🙁

  6.   
    Maotes's avatar

    Zolang er vette nummers in staan, zoals Iron Maiden, Metallica, Slayer, Black Sabbath, etc. vind ik ’t best :).