Left 4 Dead Survival Pack straks gratis te downloaden

Vorige week werd al aangekondigd dat Valve druk bezig is met downloadable content voor de zombie-shooter Left 4 Dead. De nieuwe content gaat door het leven als Survival Pack en vandaag is bekend geworden dat dit pakket straks geheel gratis te downloaden zal zijn.

Het Survival Pack bevat een nieuwe multiplayervariant, Survival, en twee nieuwe campaigns voor de Versus modus. Het lijkt aannemelijk dat het hier om Death Toll en Dead Air gaat. Er zal ook een nieuwe Critic’s Choice Edition uitgebracht worden, die het Survival Pack al meteen bevat. Voor de PC-versie zal Valve ook nog de Source Software Development Kit (Source SDK) uitbrengen, waarmee je eigen campaigns kunt maken. Deze SDK zal geheel gratis zijn voor alle PC-gamers.

Het Survival Pack zal ergens in de lente verschijnen.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  the king of games's avatar

  dit klinkt als muziek in mijn oren 😀

 2.   
  Aruen's avatar

  the king of games schreef, "dit klinkt als muziek in mijn oren 😀 "

  Inderdaad, had niet meer kunnen wensen 8) 😀 Left 4 dead ftw!

 3.   
  ricklen's avatar

  dit is super super goed nieuws maar had eigelijk niet anders verwacht hoor.

  jongens het is valve ……….. sweet valve 😀