Pijlsnelle screenshots uit de demo van Tom Clancy’s H.A.W.X.

Het is vandaag echt de dag van Tom Clancy’s H.A.W.X. sinds de aankondiging dat een demo onderweg is. Morgen is Xbox Live aan de beurt, donderdag het PlayStation Network en op 26 februari komt de demo ook nog naar de PC. Om alvast in de stemming te komen, hebben we vijf frisse screenshots uit de demo voor jullie online gezet.

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview en Fast Forward!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt 6 maart voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Capp's avatar

    Kunnen trouwens alle gebouwen kapot in deze game??? (: Zou het spel nog mooier maken

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hoop dat de PC demo het wel in 1 keer dan doet met downloaden en installeren, want bij veel nieuwe demo’s lukt dan nu nauwelijks of niet. De red alert 3 demo moest ik ook 3 keer overnieuw proberen tot hij het deed, en de Lego Batman demo doet het nog steeds niet 👿

  3.   
    Ken2BE's avatar

    Capp schreef, "Kunnen trouwens alle gebouwen kapot in deze game??? (: Zou het spel nog mooier maken"

    Kijk morgen als je de demo gedownload hebt. 😉

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Deze game wordt top! Nu nog kijken of ik hem kan kopen. 😳

  5.   
    Sarge's avatar

    Wow ze hebben zelfs Rio de Janeiro na gemaakt… of ben ik mis?

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Damm jammer dat me 360 niet online kan, irritante kut adapter voor draadloos moet ik kopen voor 80 euro ofzo voor 360.
    Ik wacht wel tot die op ps3 store is 😛