Gamersnet.nl

Gears of War gaat nog zeker tien jaar door

De schrijver van Gears of War, Joshua Ortega, heeft laten weten dat de serie zeker iets voor de lange termijn is. We kunnen misschien zelfs nog op een prequel rekenen waarin de gebeurtenissen van Emergence Day aan bod komen. Ortega verklaarde dat we de komende tien jaar zeker niet teleurgesteld zullen worden door Gears of War:

Daarnaast gaf Ortega aan dat we eveneens niet worden teleurgesteld door Epic wat betreft nieuwe singleplayer content voor Gears of War 2. Tot dusver zijn de updates van Gears 2 vooral gericht op de multiplayer en recent werd nog gemeld dat er een nieuw systeem komt voor ervaring en levellen in de multiplayer, inclusief Achievements. Blijkbaar heeft Epic dus ook nog plannen voor de singleplayer.

De Gear of War-franchise zal verder nog versterkt worden door een grote Holleywood-film met als regisseur Len Wiseman (Die Hard 4.0). Wiseman wil graag een trilogie maken die gezien kan worden als een “brutere versie van Lord of the Rings”. Voorlopig zijn we dus nog niet van Gears of War af…