Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Stormrise Whip Select Controls

Stormrise biedt fans van het klassieke RTS-genre een fascinerend en dramatisch verhaal, waarin het geweten van de speler op de proef wordt gesteld. In het spel leid je de troepen direct vanaf de frontlinie naar het intense slagveld, in plaats van dat je de eenheden vanaf een geïsoleerd gezichtspunt bestuurt, zoals in traditionele games. In Stormrise kun je eenheden tevens aansturen vanuit de lucht, vanaf daken, vanaf de grond en zelfs ondergronds. Dit unieke idee van ‘hoogte’ zorgt voor meerdere speellagen die je strategisch moet leren uitbuiten. Je gaat nog meer in het spel op dan anders door het eenvoudige maar effectieve besturingssysteem dat speciaal is afgestemd op consoles. Hiermee kun je eenheden eenvoudig selecteren, snel navigeren en troepen nauwkeurig inzetten.

Stormrise speelt zich af op een kale, dorre aarde die eeuwen geleden is verwoest door een catastrofale gebeurtenis. In het spel vechten de Echelon en de Sai om te overleven in een vijandige en onbewoonbare woestenij. De Echelo n, nazaten van een superieur technologisch ras, hebben de gebeurtenis overleefd door een zelf opgewekte winterslaap. De Sai, die meer in stammenverband opereren, hebben hun bestaan te danken aan het feit dat ze zich hebben aangepast aan hun nieuwe omgeving. De twee facties hebben zich opeen totaal andere wijze ontwikkeld, en deze verschillen hebben geleid tot veel vijandigheid en haat tussen de twee rassen. Hierdoor hangt de toekomst van de planeet aan een zijden draadje…

Stormrise komt op 27 maart uit voor de Xbox 360 en Playstation 3. Bekijk nu deze nieuwe trailer, waarin de speciale Whip Select-besturing van Stormrise aan bod komt.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    Ik hoop echt dat dit een goede RTS op de console wordt ik wil er echt een die goed werkt

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ziet er heel vet uit en ook deze besturing lijkt me erg goed voor de consoles. Denk dat dit samen met Halo Wars dit jaar de ideale console RTS zal zijn. 8)

  3.   
    Tadao's avatar

    zieter great uit,maar ik vind datje ook gwn van rts naar 1 persoon in een unit zelf gaan (unit is niet altijd gelijk 1 persoon of voertuig,kan ook een peleton zijn of groter,zelfs een legioen) en die zelf besturen, de kapitein van de squad of voertuig ofzo xD