Burnout Paradise krijgt Cops and Robbers DLC

Burnout Paradise is al tijden te spelen op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar sinds de speciale Ultimate Box onlangs verscheen is de game ook voor de PC beschikbaar. Ontwikkelaar Criterion heeft al laten weten dat er flink wat extra content nog altijd in de planning staat, maar inmiddels is bekend geworden dat er nog meer extra’s in ontwikkeling zijn.

Een grote update, genaamd Cops and Robbers, is namelijk in productie bij Criterion. Details of een concrete releasedatum van deze nieuwe downloadable content (DLC) laten nog op zich wachten, maar het is wel zeker dat Cops and Robbers na de eerder aangekondigde extra content zal verschijnen. We kunnen dus eerst nog rekenen op uitbreidingen met Toy Cars, Legendary Cars, Boost Specials en Big Surf Island.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review of de review van The Ultimate Box!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Begin 2009 verscheen Burnout Paradise: The Ultimate Box, inclusief alle extra content, voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Super van Criterion dat ze veel extra content gratis uitbrengen. Big Surf Island wil ik wel betalen, maar echt heel veel gratis nieuwe content zie je niet vaak bij games. Tof dat dat wel met deze game gebeurt. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Pack Leader's avatar

  Inderdaad, dit is een goede actie van Criterion. Hier zullen ze veel positieve reacties op gaan krijgen. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Rise Against's avatar

  Heb hem deze week voor 30 euro gekocht. Ik vind de game echt super! Echt top van criterion, al deze dlc!

 4.   
  RauserLuLz's avatar

  WTF das cool ๐Ÿ˜€

 5.   
  -050- Critical's avatar

  Rise Against schreef, "Heb hem deze week voor 30 euro gekocht. Ik vind de game echt super! Echt top van criterion, al deze dlc!"

  hee ik ook:D echt een goede aankoop..

  deze staat toch wel zn mannetje naast COD4 en GTA4 ๐Ÿ˜›
  ๐Ÿ˜‰ ze hebben heel erg goed hun best gedaan