Ontwikkeling PS3-versie Blood Bowl momenteel te riskant volgens ontwikkelaar

Een exacte releasedatum van Blood Bowl is nog niet bekend, maar de releaseplatforms uiteraard wel. Helaas behoort de PlayStation 3 daar nog niet toe, wat komt doordat ontwikkelaar Cyanide het een te groot risico vond om de game ook voor dit platform te ontwikkelen. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat Cyanide nog geen enkele ervaring heeft met het ontwikkelen voor de PlayStation 3. De ontwikkelaar geeft echter aan zeker een PlayStation 3-versie te willen maken als het spel op de andere platforms goed verkoopt.

    “Cyanide is a small company. We have no previous experience on that platform [and] it would have been a bit risky and expensive for us. But, we are hoping to do a PS3 version if the game is selling well.”

Blood Bowl, gebaseerd op Game Workshops’ bekende board game Blood Bowl, is een strategische sportsgame die zich afspeelt in een fantasiewereld gebaseerd op Warhammer en American football. Deze game nodigt gamers uit om een team te vormen met spelers van diverse rassen, zoals orcs, elven, mensen, dwergen en andere fantasiewezens en daarmee te vechten in de meest bloederige arena’s.

Blood Bowl zal in de loop van 2009 verschijnen voor Nintendo DS, PlayStation Portable, Xbox 360 en PC. Een versie voor de PlayStation 3 volgt mogelijk later.

  1.   
    Overload14's avatar

    Wel slim dat ze even wachten

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    hehe nog nooit van het spel gehoort xD