Call of Duty: World at War nog steeds hoog in de Nederlandse verkoopcharts

Vorige week kwam Skate 2 hoog binnen in de Nederlandse verkoopcharts. In de charts van week zes is deze game echter hard gedaald. De game staat niet meer in de top 10, maar het spel is wel terug te vinden op de zevende plaats in de Xbox 360 chart.

Call of Duty: World at War staat al een tijd hoog in de charts en in week zes is dat niet veranderd. Vooral de PlayStation 3 versie verkoopt goed. Zelfs zo goed dat het de best verkochte PlayStation 3-game van de week is, daarnaast is deze versie op de vierde plaats van de top tien terug te vinden. De Xbox 360-versie staat in de top tien op de achtste plaats en ook op deze console is het de best verkochte game. Op de PC deed de game het iets minder, maar toch staat de game in de PC chart op de derde plaats.

Een nieuwe game in de verkoopcharts is Go Diedo Go!: Safari Avontuur. De Wii-versie van deze game is terug te vinden op de laatste plaats van de top tien, ook is de game terug te vinden op de charts van de individuele platformen. Zo staat de PlayStation 2-versie op plaats negen, de Nintendo DS-versie op plaats tien en als laatst staat de game op plaats zeven in de Nintendo Wii chart.

Hieronder is de top tien van de best verkochte games te zien:

    1. Wii Fit (Nintendo Wii) (1)
    2. Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo Wii) (3)
    3. Sports Island (Nintendo Wii) (7)
    4. Call of Duty: World at War (PlayStation 3) (6)
    5. Mario Kart (Nintendo Wii) (2)
    6. Mario Party 8 (Nintendo Wii) (5)
    7. Super Mario Galaxy (Nintendo Wii) (-)
    8. Call of duty: World at War (Xbox 360) (8)
    9. Brain Training (Nintendo DS) (9)
    10. Go Diedo Go!: Safari Avontuur (Nintendo Wii) (Nieuw)

Op deze website zijn de charts van de individuele platformen te vinden.

Meer Football Manager Live

8/2/2009Football Manager Live 2
  1.   
    Ken2BE's avatar

    Nitendo,nitendo,nitendo,nitendo,… ๐Ÿ˜›
    Wel nog nooit gehoord van sport Island ๐Ÿ˜•

  2.   
    GutZilla's avatar

    Wtf is go diego go ofzo…

  3.   
    VanishNL's avatar

    diego is zo een dora ventje, willen mijn neefjes en nichtjes altijd zien als ze hier zijn, een kinder spel dus voor 3-8 ofzo ๐Ÿ˜•

  4.   
    Dy-88's avatar

    yves_the_man schreef, "diego is zo een dora ventje, willen mijn neefjes en nichtjes altijd zien als ze hier zijn, een kinder spel dus voor 3-8 ofzo ๐Ÿ˜• "

    jajaja, en stiekem nog meezitten kijken hรฉ? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›
    nee grapje, maar indd WTF DIEGO>??? ๐Ÿ˜•

  5.   
    Teunb's avatar

    De Wii staat er wel veel in, Wiifit op 1 is cker omdat je dat bijna altijd bij een wii krijgt?

  6.   
    mrxthereal's avatar

    Sorry hoor maar wat zijn die lijsten de laatste tijd toch verneukt, de meeste titels die erin staan zijn niet eens zo goed maar gewoon verkoopsucces door onwetende Wii-bezitters (niet iedere Wii bezitter dus) die denken ”Heey, dit is wel een leuk spel” door wat ze lezen op de achterkant en vervolgens crap als Mario and Sonic at the Olympic games binnen halen.

  7.   
    amine98324's avatar

    diego is een kleuterspel ๐Ÿ˜‰
    men zusje heeft en

  8.   
    Neolite's avatar

    Het grootste probleem met de verkoopcijfers die hier staan is dat de meeste spellen voor de WII niet gekocht worden door iemand die veel afweet van games, maar meestal door ouders of andere familie. Dit zorgt ervoor dat de verkoopcijfers een beetje een vertekend beeld krijgen. Eerder was het meestal zo dat wat veel gekocht werd blijkbaar goed gevonden werd door het publiek, maar tegenwoordig gaat dat niet meer op. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    R1chardTM's avatar

    neolite schreef, "Het grootste probleem met de verkoopcijfers die hier staan is dat de meeste spellen voor de WII niet gekocht worden door iemand die veel afweet van games, maar meestal door ouders of andere familie. Dit zorgt ervoor dat de verkoopcijfers een beetje een vertekend beeld krijgen. Eerder was het meestal zo dat wat veel gekocht werd blijkbaar goed gevonden werd door het publiek, maar tegenwoordig gaat dat niet meer op. ๐Ÿ˜‰ "

    Ja maar daar draaien de verkoopcijfers niet om. Dit gaat alleen om hoeveel er verkocht is en niet wat nou het best is. Je hebt wel gelijk hoor, maar daar draait het nu gewoon niet om.

  10.   
    blackhawk1's avatar

    neolite schreef, "Het grootste probleem met de verkoopcijfers die hier staan is dat de meeste spellen voor de WII niet gekocht worden door iemand die veel afweet van games, maar meestal door ouders of andere familie. Dit zorgt ervoor dat de verkoopcijfers een beetje een vertekend beeld krijgen. Eerder was het meestal zo dat wat veel gekocht werd blijkbaar goed gevonden werd door het publiek, maar tegenwoordig gaat dat niet meer op. ๐Ÿ˜‰ "

    idd helemaal mee eens ja

  11.   
    Deadstriker's avatar

    Waarom word nintendo zo goed verkocht, ik vind dat ze alleen maar bagger spullen hebben.. ๐Ÿ™„

  12.   
    nickykolkie's avatar

    cod waw voor de xbox jeujjjj ken iemand die daar mee online 3 dagen heeft gespeeld toen pas level 31 en ik in 13 uur xD

  13.   
    Alias's avatar

    Wat maakt dat nou weer uit? Er zijn genoeg mensen die het gewoon voor de fun spelen, en niet iedereen heeft evenveel ervaring met (mp) shooters. ๐Ÿ˜‰

    Persoonlijk vind ik het een zeer vet spel. 8) Was wel blij dat patch v1.2 laatst uitkwam. ๐Ÿ™‚

  14.   
    Rickass93's avatar

    Nog iets langer dan 2 weken en dan hebben we een nieuwe leider!