Mysterieuze avonturen op nieuwe screenshots Broken Sword: Shadow of the Templars

Het is alweer bijna dertien jaar geleden dat Broken Sword: Shadow of the Templars voor de PC verscheen. Deze spannende point&click adventure, die naast bijzondere personages en een verrassende verhaallijn ook kan rekenen op de nodige humor, bleek de start van een zeer geliefde franchise voor fans van het genre.

Vorig jaar liet Ubisoft al weten dat men aan een moderne, verbeterde versie van Broken Sword: Shadow of the Templars werkt. Deze zal eind maart verschijnen voor de Wii en Nintendo DS, maar we mogen ons nu al vermaken met een serie avontuurlijke screenshots.

In Broken Sword: Shadow of the Templars speel je als de Amerikaan George Stobbart, die tijdens een reisje naar Parijs getuige is van een terroristische aanslag. Zo kom je terecht in een spannend avontuur, waarin je veel zal moeten onderzoeken en geheimen zal moeten ontmaskeren om verder te gaan in deze adventure-game.

De game werd in 1996 voor de PC uitgebracht en verschijnt anno 2009 als Director’s Cut voor de Wii en Nintendo DS. Deze point&click profiteert optimaal van de unieke besturing van beide moderne platformen. Daarnaast heeft men de originele verhaallijn en vele puzzels wat verbeterd en uitgebreid voor deze Director’s Cut.

Broken Sword: Shadow of the Templars verschijnt 27 maart voor de Wii en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ckerigon's avatar

    Lijkt me nog best een vette game

  2.   
    Tadao's avatar

    de naam is in ieder geval wel vet xD jammer genoeg isset point & click T.T