Rock Band goes Indy met The Fratellis Pack

Harmonix had al beloofd in 2009 een groot aantal nieuwe tracks voor Rock Band uit te brengen, zodat wij ons een echte huiskamer-rockster kunnen voelen. Harmonix begint deze goed waar te maken met elke week een nieuwe update en voor aankomende lente rockband Guns ’n Roses met een hele cd.

En ook volgende week komt er weer een nieuwe Rock Band update en deze keer met de Britse Indy band The Fratellis. De tracks zullen weer het normale tarief zijn, 160 Microsoft Points of 1,99 dollar, en ze zijn vanaf dinsdag 10 en donderdag 12 februari te downloaden via respectievelijk Xbox Live en de PlayStation Store. De tracklist van dit pakket is als volgt:

The Fratellis Pack (440 / $5.49)

“Flathead” (160MP / $1.99)
“Henrietta” (160MP / $1.99)
“Creeping Up The Back Stairs” (160MP / $1.99)

Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    The Fratellis zuigen best hard 😕

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    OVERSLAAN AUB 😕
    wacht liever op gunsnroses