Ontwijk de klauwen op nieuwe screenshots X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine is een epische action-adventure die volledig in het teken staat van de gelijknamige film omtrent Wolverine, die in de loop van 2009 in de bioscopen moet verschijnen. Naast de eerder dit jaar gelanceerde officiële website kunnen we ons nu verblijden met een dozijn verse screenshots.

X-Men Origins: Wolverine volgt de verhaallijn van de film, maar biedt ook nieuwe avonturen in zeer verschillende omgevingen. Gebruik je dierlijke instinct en vlijmscherpe klauwen om op krachtige wijze af te rekenen met vele vijanden, terwijl je op zoek gaat naar de waarheid van Wolverine’s mysterieuze verleden. De game kent een mix van snelle combat, uitgebreide combo’s en een hele reeks met brute finishing moves. Ook de speciale vaardigheid van Wolverine om van schade aan je lichaam te herstellen zal in real-time zichtbaar zijn tijdens het spelen.

X-Men Origins: Wolverine verschijnt in mei voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ken2BE's avatar

    De screenshots zien er wel nog niet erg goed uit vind ik.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    😆 Ik ontwijk liever heel die game heb niks met X-Men en ik heb het helemaal gehad met film games. 8)

  3.   
    Ken2BE's avatar

    Komt er ook nog een nieuwe film?Ergens gehoord.

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ken2BE schreef, "Komt er ook nog een nieuwe film?Ergens gehoord."

    Ja dat klopt special en helemaal in het teken van Wolverine de film zal zich vele jaren eerder afspelen sinds de eerste X-Men film en hoe hij aan die klauwen komt.

  5.   
    ChielB's avatar

    Er komt een gelijknamige film, die specifiek om het verhaal/de achtergrond van Wolverine draait. Deze komt eind april in de bioscoop. In 2011 zal er een soortgelijke film komen, maar dan speciaal over Magneto.

  6.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou die klauwen op die screenshots zijn wel een beetje erg overdreven groot 😕 In de normale x-men films waren ze veel kleiner 😉