Gebruik tanks als speelgoed in nieuwe trailers PROTOTYPE

Sinds een paar dagen weten we dat PROTOTYPE in de planning staat voor juni. Nog een goede vier maanden geduld dus om het avontuur van Alex Mercer te beleven. PROTOTYPE is uiteraard ook aanwezig op het Comic Con evenement in New York en daar heeft de ontwikkelaar een demonstratie gegeven van de game. Gelukkig voor ons zijn er twee cam-trailers van deze demonstratie beschikbaar, zodat we ook kunnen genieten van alle actie.

Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

Lees voor meer informatie over PROTOTYPE ook eens onze Fast Forward!

PROTOTYPE verschijnt in juni voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Gaaf! πŸ˜€ Lekker chaotisch, speciale superkrachten en veel brute actie… die gaat in de pre-order straks. 8)

  2.   
    Rickass93's avatar

    Haha! Geweldig die chaos!

  3.   
    nickykolkie's avatar

    cool maar toch niks voor mij ;p

  4.   
    Ken2BE's avatar

    Vind er ook niets aan

  5.   
    mitchelltje9's avatar

    wow deze ga ik zeker halen πŸ˜€

  6.   
    Gerjann's avatar

    Ziet er slecht uit!

  7.   
    Justdoit's avatar

    de commentator heeft het telkens over de Demo..

    zou er een demo komen?:P

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou volgens mij hoef je alleen maar die jump attack te doen en dan win je altijd πŸ˜• Nee deze game sla ik ook maar over. Het is volgens mij gewoon weer zoon game dat je gewoon telkens gebieden met monsters moet dood maken, en daarna weer naar het volgende gebied gaat enz… πŸ™

  9.   
    ChielB's avatar

    Justdoit schreef, "de commentator heeft het telkens over de Demo.. zou er een demo komen?:P"

    Een demo is ook gewoon een demonstratie-versie ergens voor evenementen. πŸ˜‰ Neemt niet weg dat er natuurlijk nog een publieke demo kan komen.

    @)GN(-Erik: vergeet niet dat je nu maar een fractie van de gameplay ziet en niets met het echte verhaal te maken hebt. Dat geeft natuurlijk nooit een goed of volledig beeld van de totale game.

  10.   
    VkraM16's avatar

    Ik slaat het denk ook maar over πŸ™ Ik hou hier uiteraard ook niet van πŸ™

  11.   
    Tha Saint's avatar

    Ooohhh leuk nog een manier om manhattan te vernietigen πŸ˜€

  12.   
    Silent Assasin's avatar

    zo dan! deze ligt op de dag dat die uitkomt op mijn deurmat πŸ˜€ wat een vette game!!! chaotisch, veel bloed, en heel wreed! topgame πŸ˜€

  13.   
    zultrax's avatar

    kan je zelf die arm transformaties doen of krijg je die gewoon per objective dat zou wel jammer zijn deze ga ik denk wel halen.

  14.   
    /DareDevil's avatar

    Ik hoop dat deze echt vet wordt πŸ˜†