PlayStation Home naar versie 1.10 gepatcht

Sony is hard aan het werk om PlayStation Home te verbeteren. De eerste update sinds de beta is dan ook een feit. Patch 1.10 brengt een aantal verbeteringen op het gebied van stabiliteit en snelheid met zich mee en ook is er een nieuwe optie om mensen tijdens het starten van een game uit je groep te verwijderen. Een andere nieuwe optie is het tegelijk kunnen blokkeren van zowel tekst als voice chat.

Een lijst met alle veranderingen is op het PlayStation forum te lezen.


Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.

Zo kan je ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Overload14's avatar

    ik vind dat ze ook eens nieuwe outfits moeten maken want de kapsels en kleren zijn nogal saai

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Overload14″ schreef, "ik vind dat ze ook eens nieuwe outfits moeten maken want de kapsels en kleren zijn nogal saai"

    Er moet nog heel veel gebeuren

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb heel die PSH weg gegooid. Gebruik het bijna nooit en het is jammer van de MB de ik kan gebruiken voor de install van games, die ik zeker hard nodig zal hebben.

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik heb heel die PSH weg gegooid. Gebruik het bijna nooit en het is jammer van de MB de ik kan gebruiken voor de install van games, die ik zeker hard nodig zal hebben."

    Ik geef je groot gelijk! Jij hebt dan ook wel erg veel games, maar ik heb hem er nog op staan aangezien ik nog 18GB over heb. Verder is het gewoon een “waste of harddiskspace”. 😳

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Valt reuze mee heb maar 33 PS3 titels 😳 Maar het is jammer dat de helft daarvan zoveel extra ruimte nodig heeft. En dadelijk Resident Evil 5 met wel 5 GB dat is echt gek zelf Metal Gear Solid had niet zoveel nodig! 😥

  6.   
    /DareDevil's avatar

    HOME SUCKS ASS!!! 😆