SEGA kondigt Virtua Tennis 2009 aan

SEGA heeft vandaag aangekondigd dat er gewerkt wordt aan Virtua Tennis 2009. Naast grote namen als Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova en Venus Williams bevat de game ook nieuwe spelers, waaronder Andy Murray en Ana Ivanovic. Volleren, serveren en netspel zijn verbeterd en ook het bewegen van spelers moet wedstrijden een nieuwe dimensie geven, doordat spelers nu ook kunnen struikelen of vallen.

Naast de traditionele singles, doubles en mixed doubles is ook de officiële Davis Cup speelbaar. Ook is de World Tour vernieuwd en voorzien van een volledig geïntegreerd online rankingsysteem. Er zijn tevens meer opties om je eigen speler te maken via Player Creation en de nieuwe Tennis Store bevat meer dan 800 items om te kopen. Ten slotte kent Virtua Tennis 2009 geheel nieuwe Court Games, waarbij we rekening dienen te houden met krokodillen, fruit en piraten.

Virtua Tennis 2009 wordt in mei van dit jaar verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    WhySoSerious?'s avatar

    Is dit de eerste (goede) tennis game voor de pc of zijn er ook nog andere delen voor de pc gekomen?
    Khad er namelijk nog nooit van gehoord. 🙄

  2.   
    lilfvd's avatar

    is serena williams ook speelbaar dat is toch wel een vereiste om de nieuwe nummer 1 erin te zetten. Ik hoop gewoon dat de top 50 van de mannen en vrouwen speelbaar zijn.

  3.   
    ChielB's avatar

    Allicht zullen er meer bekende namen in zitten, al is het nu nog niet te zeggen welke dat allemaal zullen zijn. Uiteraard zal men dat over een tijdje nog wel bekend gaan maken. Ik denk niet dat het de volledige top 50 van mannen of vrouwen zal zijn, maar een Serena Williams zal er ook vrijwel zeker in zitten.

  4.   
    Chikin's avatar

    Ik ben benieuwt ik denk niet dat er top 50 mannen en top 50 vrouwen er in zitten is nogal onoverzichtelijk